četvrtak, 15. rujna 2016.

Cijena dionica ht

Cijena dionica ht ISIN: HRHT00RA0005 Djelatnost: JB 6110, Zadnja:. Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna. OZNAKA, STANJE, POČETNA, ZADNJA, KOLIČINA.

Cijena dionica ht
HT-R-A, 12:09, 175,50, 174,15, 987. Zadnja i prosječna cijena podešene su za eventualnu podjelu dionica. Cijena dionice HT-a u jednom trenutku dosegnula je 180 kuna što se nije.


Pregled cijena dionica najpopularnijih dionica sa zagrebačke burze: THT, Ine, Adriatic, Kraš, Podravka, Magma, Pliva.

Cijena dionica ht
Svega je jedan milijunaš bio u trgovanju, i to dionica Hrvatskog Telekoma, koja je prikupila 1,5 milijuna kuna prometa, uz rast cijene od 1,4. Dionice HT-a u javnoj ponudi prodavat će se po cijeni od 265 kuna, a prosječna visina paketa iznosit će 15. Naravno da pratimo događaje i kretanje cijena dionica te s obzirom na cijenu kupujemo. Tako smo cijenu HT-a ocijenili dobrom te kupovali. Najviša cijena po kojoj se kupuju vlastite dionice ne smije biti iznad 10.


Vrijednost dionice HT-a danas se spustila za vrijednost dividende, oko 34 kune, i ostala na toj razini do kraja dana. Do oko 17 sati po lokalnom vremenu, na Londonskoj je burzi protrgovano 100. HT-a, a zaključna je cijena danas iznosila 71,20 dolara po dionici. Za početak, cijena dionica HT-a u odnosu na 265 kuna iz inicijalne javne ponude trenutno je (zaključno s jučerašnjom cijenom) u plusu od oko.

Cijena dionica ht
Ovih je dana prije osam godina dionica HT-a uvrštena na Zagrebačku burzu. Nakon nekoliko mjeseci cijena dionice sve je više tonula, te uz.


Paketi su prepolovljeni za 54 posto, a smanjivat će se proporcionalno, ovisno o. Većinski vlasnik HT-a s udjelom od 51 posto dionica je Deutsche. Dioničari HT-a i dalje mogu biti relativno zadovoljni. Na pad cijena dionica utjecala su zbivanja na svjetskim burzama koja se nalaze pod. Forum - Komentari članaka - Nagli rast cijena dionica T-HT-a na Londonskoj burzi - Forum - Index.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.