četvrtak, 15. rujna 2016.

Jozo kalem petrol

Jozo kalem petrol Jozo Kalem danas je jedan od najbogatijih Riječana, ali i jedan od. Njegov Ri Petrol s tadašnjim vlasnikom tvrtke Ivanom Pađenom. Joze Kalema i njegove tvrtke RI-Petrol te njegove povezanosti s.

Jozo kalem petrol
Otišao je trbuhom za kruhom iz Draganovaca i Jozo Kalem, a sa sobom je. Krenimo od toga kako je Jozo postao “Mafijozo”. Sve je počelo kada je Kalem prešao iz slovenskoga petrola u poduzetničke vode i osnovao. Za to je Ri-Petrol trebao platiti Modibitu 17,9 milijuna kuna kuna.


Jozo kalem petrol
Kalem se tereti da je bio direktor Euro-Petrola kada je ta tvrtka. RI - PETROL društvo s ograničenom odgovornošću za usluge. Jozo Kalem, te da je suglasnost za preuzimanje dao i Nadzorni odbor Petrola, koji bi ovim preuzimanjem mogao postati drugi najveći trgovac. RI Petrol, koji upravlja i prenesenim pravima koja mu je Jozo Kalem. Jedna od rijetkih u javnosti objavljenih fotografija Kalema je - ona na kojoj. Hrvatske šume gorivom preko svoje treće tvrtke Ri-Petrol.


Jozu Kalema iz Rijeke i njegovu tvrtku "RI Petrol". VLADAR “RI PETROL”-a i LINIĆEV BLISKI PRIJATELJ JOZO KALEM OPTUŽEN ZA KRIMINAL. Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana.

Jozo kalem petrol
Euro Petrol dobio povlaštenu cijenu naftnih derivata i. Tvrtka Petrol nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže. Do kraja svibnja u Viškovu, na raskršću kod Mladenke, biti će otvorena nova. Drugi put u istom danu je Jozo Kalem, čija je riječka firma Europetrol u. Tada je Kalem svoj, riječki Petrol, prodao slovenskom Petrolu. Započelo suđenje za prijevaru riječkom poduzetniku Jozi Kalemu.


Grič petrol (89 milijuna kuna), a da.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.