četvrtak, 8. rujna 2016.

Cijene goriva u europi bihamk

Cijene goriva u europi bihamk NIŽE CIJENE GORIVA ZA ČLANOVE NA HIFA BENZINSKIM PUMPAMA! BiH, regiji i kontinentalnoj Evropi. Pogledajte Magazin u elektronskoj formi ili printanom obliku.

Cijene goriva u europi bihamk
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuIako su cijene nafte u konstantnom padu, cijene goriva ne prate taj trend. U interaktivnoj mapi donosimo pregled cijena goriva u Evropi. Cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj. Ovo su najčešće cijene goriva za određenu kompaniju.
Cijene goriva u europi bihamk
Najjeftinije motorno gorivo u regiji plaćaju vozači u Bosni i Hercegovini i Makedoniji, a najskuplje Grci i Albanci, kazuje pregled cijena benzina i. Promjenjive cijene goriva, različite stope PDV-a i trošarine na naftne derivate u Europi kao i. Tvrtka DKV tu uslugu nudi u različitim europskim zemljama.


Ako se cijene goriva u BiH usporede sa zemljama u regiji i zemljama bivše. BIHAMK redovito ažurira informacije o cijenama u cijeloj Europi. Tekuće zlato”, kako se često naziva, u Europi jeftinije plaćaju Rusi, Ukrajinci. BiH i Makedonija imaju najniže cijene goriva u regionu. U Evropi najskuplje gorivo i dalje plaćaju građani Norveške i Holandije koji za litar. Agencija MINA-business je analizom najnovije tablice sa cijenama goriva u 33 europske zemlje koju je BIHAMK danas objavio, došla do.

Cijene goriva u europi bihamk
Litar goriva u Europi jeftiniji je od llitre goriva u BiH jedino kod Rusa i. BIHAMK-a, cijena litre dizel goriva je najjeftinija u zemljama regije.


Ukoliko se za predstojeće praznike želite uputiti ka nekim evropskim destinacijama vlastitim automobilom, nije zgoreg znati i uporediti koliko. Niže cijene goriva za članove BIHAMK-a na HIFA benzinskim pumpama. Od danas BiH ponovo koristi povlastice od autonomnih trgovinskih mjera EU. S obzirom na to da samo članstvo u BIHAMK-u donosi brojne. Hrvatska, Srbija, Crna Gora), te cijeloj Evropi, ovim. BIH wrote: U toj Evropi, gorivo je preko 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.