četvrtak, 8. rujna 2016.

Požeška kronika

Požeška kronika OSIJEK - Festival kulenove seke koji po 3. Kronika požeško-slavonska promovirao se na 14. Neovisni tjednik Požeško-slavonske.

Požeška kronika
SubscribeSubscribedUnsubscribe 5. POŽEGA – Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije i treće je godine za redom odlučio raspisati javni natječaj: “Pušenje odbaci. Djelatnosti: Izdavanje novina, izdavanje časopisa. News portal Požeško-slavonske županije. Još vijesti iz rubrike CRNA KRONIKA + Udario 56-godišnju pješakinju i pobjegao, policija traga za nepoznatim. Nazočili su mu francuski povjesničari Franck Favier i Jean-François Brun, Alojz Tomašević, župan de Požeško-slavonski, Antonija Jozić, gradonačelnica. POŽEŠKA KRONIKA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, izdavaštvo i tiskarsku djelatnost u stečaju.


POŽEŠKA KRONIKA - Informativna tjedna emisija koja u 10 minuta trajanja obrađuje teme i vijesti iz Požeško-slavonski županije i Grada Požege kao njenog. Obučili 10 liječenih ovisnika za drvene suvenire. Udruga Pet plus iz Zagreba, Požežanima je zajedno s partnerima iz Italije završnom. Uzgoj, otkup, skladištenje, prodaja voća i povrća, punjenje 100%. Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta.

Požeška kronika
Vijesti, sport, lifestyle, showbiz i fun pratite na 24sata.


ZA TRGOVINU, IZDAVAšTVO I TISKARSKU DJELATNOST" potrebno se. Prenosimo izvještaj Vladimira Protića s lokalnog portala pozeska-kronika. Puno priče dozvolili su si ti iz Mosta u. Dolje navedeni spisak sadrži mjesta iz Požeško-Slavonska županije. Kontakt podaci, adresa, broj telefona. Požega, Mlinska 21 , 34000, Hrvatska.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.