nedjelja, 11. rujna 2016.

Isplata otpremnine na zaštićeni račun

Isplata otpremnine na zaštićeni račun Dobila sam poslovno uvjetovan otkaz uz isplatu otpremnine. Ostatak plaće poslodavac Vam isplaćuje na Vaš račun u banci i Vi s njim. Ovrhe - Na zaštićeni račun idu prijevoz, dnevnice i potpore radnicima.

Isplata otpremnine na zaštićeni račun
Ovrhe – Na zaštićeni račun idu prijevoz, dnevnice i potpore radnicima. Kad je riječ o primicima koje poslodavci isplaćuju radnicima, osim dijela. ISPLATA ZAŠTIĆENIH PRIMITAKA RADNICIMA KOJI SU OTVORILI ZAŠTIĆENI RAČUN. Radno, socijalno i obiteljsko pravo.
Isplata otpremnine na zaštićeni račun
Niti jubilarna nagrada, niti otpremnina nisu plaća, bez obzira što kaže sindikat.


S radnikom smo dogovorili isplatu otpremnine zbog tehnološkoga viška. Radnik ima zaštićeni račun i ovrhe. Je li isplata otpremnine izuzeta iz. Može li se regres isplatiti radniku na zaštićeni račun? Do koje se svote može isplatiti otpremnina, a da se ne smatra dohotkom? Ostali novac može uplatiti na zaštićeni račun, ako se koriste bankovni. REGRES SE MOŽE ISPLATITI U GOTOVINI KAŽE POREZNA.


NISU zaštićeni od ovrhe su: jubilarna nagrada, otpremnina, naknada za.

Isplata otpremnine na zaštićeni račun
Primanja izuzeta od ovrhe uplaćuju se na zaštićeni račun radnika, a kada radnik. Da li se prijevoz isplaćuje na tekući ili zaštićeni račun? Da li je otpremninu moguće isplatiti na zaštićeni račun? Na posebni račun poslodavac uplaćuje samo preostali iznos plaće, dok se na. Tagged financijsko vještačenje, otpremnina, ovrha, ovrha na.


Dnevnice i terenski dodatak ne smiju se uplaćivati na zaštićeni račun, jer ne. Prije svega, potrebno je krenuti od pravila da se na zaštićeni račun mogu uplatiti. Materijalna prava iz radnog odnosa koja se isplaćuju na zaštićeni račun. Uvidjevši problem s kojim se prilikom isplate jubilarne nagrade ili terenskog dodatka suočavaju. Na kraju napominjemo, za članove koji imaju otvoren zaštićeni račun, kako su. Isplata radniku: neto iznos dijela otpremnine koji se.


Prema odredbama aktualnog ovršnog zakona ova primanja nije moguće isplatiti na zaštićeni račun pa se postavlja pitanje smislenosti isplate.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.