subota, 3. rujna 2016.

Mapiranje motora

Mapiranje motora To znači da proizvođač mora napraviti mapu sa velikim tolerancijama da bi dobili apsolutnu sigurnost u radu motora pod svim uvjetima kako bi mogli plasirati. Kod nas imate i mogućnost mapiranja motora poslije većih mehaničkih tuning zahvata. Mapiranje (Tuning) kompjutera motora ili mejenjanje parametara momenta paljenja i ubrizgavanja goriva s kojima se povećava snaga i okretni mo.

Mapiranje motora
Uređaj za mapiranje (Tuning) kompjutora motora ili mijenjanje parametara momenta paljenja i ubrizgavanja goriva s kojima se povećava snaga i okretni. Asteroid je imao vise sekundi na 402m prije tvog mapiranja, sad ima manje. Zanima me gdje je najbolje otfurati Raptora na mapiranje.


Mašina je od TL1000S kao i Denso ECU.

Mapiranje motora
Forum - Automobili i motori - Chip Tuning - Forum - Index. NOVI čip za povećanje snage za modele Opel-common Rail motora, sigurno i optimalno povećanje snage. U globalu gledano, chip tuning sistem najčešće se stavlja u vozila kako bi se povećala snaga i okretni moment motora (za kojih 25 posto) te. Dasteka je strašan znalac i nema šanse da. R koja iz istog motora izvlaci 225.


Znači skidanje kila s zamašnjaka donosi živost motora (brže se vrti) ali se. Mehaniku rada motora programiramo pomoću posebnih računalnih programa. U mogućnosti smo vršiti mapiranja na svim postojećim elektronikama najnovije. Sigurno ne moze neki tamo samouki majstor da bolje mapira od grupe.

Mapiranje motora
Jesi li radio mapiranje i da li si sta dobio ? Da li mapiranje povećava učinkovitost rada motora? BA, koji je dio nase djelatnosti posvecene chiptuningu automobila tj podizanju snage motora putem promjene.


Znači dobijanju nekih 15-20% snage i nekih 20-50Nm momenta, zavisno od motora. Lično, ne verujem da to optimalno mapiranje šteti motou i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.