subota, 3. rujna 2016.

Porezna reforma automobili

Porezna reforma automobili Marićeva porezna reforma tržištu automobila nosi živost - odbitak pretporeza za njihovu nabavu razveselio je i poduzetnike i trgovce. Od Nove godine uvode se promjene u plaćanju poreza na automobile. Promjene u plaćanju poreza na automobile.

Porezna reforma automobili
Vlasnici automobila koji su stariji od deset godina porez i dalje neće plaćati. NI NA NEBU, NI NA ZEMLJI Što se događa s reformom obrazovanja? PROMJENE POREZNE REFORME U ZADNJI ČAS Vlada ipak odustala od udara na nasljedstvo, izmjene dolaze i u porezu na motorna vozila. Poduzetnici, ali i cjelokupan automobilski sektor pozdravlja namjeru nove Vlade, koja je u sklopu porezne reforme kao jedan od ciljeva navela i.
Porezna reforma automobili
U paketu zakona kojima je regulirana porezna reforma je i novi Opći porezni. Nakon što je javnost negodovala, jer je novi model poreza na motorna vozila značio poskupljenje jeftinijih automobila, a pojeftinjenje onih čija.


Troškovno rasterećenje poduzetnika jedan je od željenih ciljeva porezne reforme čija provedba počinje 1. Prema predloženoj reformi, izmjene poreza na dohodak trebale bi stupiti na. Pogledajte detaljno što donosi izglasana porezna reforma u. Ministar financija Zdravko Marić od Sabor je dobio zeleno svjetlo za paket poreznih zakona, a u sljedeća se dva tjedna očekuje i druga. Porezna reforma 2017 - Obracun place. Novosti koje donosi porezna reforma za 2017. Vlada je sa sjednice u četvrtak u saborsku proceduru poslala 15 zakona u kojima su sadržane izmjene za cjelovitu poreznu reformu, koja bi na. Gotovo nezapaženo prolazi šokantna izmjena Zakona o trošarinama na motorna vozila.


Na prvoj je sjednici Vlade RH predložena porezna reforma, a mi vam. Vlada u proceduru pušta Zakon kojim će trošarine na. POREZNA REFORMA – PREGLED IZMJENJENIH PROPISA. Izdaci koji se djelomično priznaju (reprezentacija, automobili) – mijenja se porezno priznati udio. Tako će porezna reforma Vlade HDZ-a i Mosta na kraju na. PDV-a za nabavu i sve troškove vezane uz uporabu automobila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.