subota, 3. rujna 2016.

Najpouzdaniji automobili stari 10 godina

Najpouzdaniji automobili stari 10 godina U poslednje vreme smo prebacili fokus malo i na njih, a danas vam donosimo listu 100 najpouzdanijih automobila u poslednjih 10 godina. Među 10 najpouzdanijih auto brendova u Hrvatskoj njih čak pet je. Ovo su najbolji i najgori rabljeni automobili.

Najpouzdaniji automobili stari 10 godina
Deset godina stari automobili 1 PORSCHE. Da li želite da znate koji su najbolji polovni automobili za naše uslove, puteve, i gorivo? Opisane modele možete da uvezete do avgusta meseca ove godine, jer stupa zabrana za uvoz Euro 3. Japanski i njemački polovni automobili najpouzdaniji.
Najpouzdaniji automobili stari 10 godina
TOP 10 najizdržljivijih, najpouzdanijih i najodanijih automobila s hrvatskim pločicama.


Konkurencija u kompakt klasi je, blago rečeno, žestoka. Nemojte bacati stari akumulator tek tako, ako nije stariji od četiri godine, za njega verovatno. Najgoru prolaznost ima Rover s 38,10% neispravnih na tehničkom pregledu, no riječ je i o prosječno najstarijoj marci na popisu sa 17 do 19 godina starosti. Zanimaju me Vaše preporuke za kupnju obiteljskog automobila približne starosti 10 godina- naravno za novi se nema. Najpouzdaniji automobili u našem komšiluku. Toyoya Camry, su izuzetno cenjeni, cak i kada su do 10 godina stari. Nzn ni ja kolko cu vozit, valjda 10tak km dnevno, uglavnom gradska voznja.


Da sad mijenjam auto, polo benzinac bi mi bio jedan od prvih izbora; sa čim.

Najpouzdaniji automobili stari 10 godina
Neki od najboljih sportskih automobila nastali su 1990-ih godina. Drugu godinu zaredom Hyundai je sa svojim i10 na samom vrhu svoje klase. I u ovoj kategoriji stari znanac, tj. Koji polovan automobila se pokazao kao najbolji posle 3 i 10 godina. Automobili stari deset godina: 1 Porše 911 9. Lako je pomisliti - nije dobro kupiti auto iz velegrada!


Modeli stari nepune dvije godine mogu se kupiti za oko 8500 eura i tada Fiesta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.