subota, 3. rujna 2016.

Studentski poslovi

Studentski poslovi Svi studentski poslovi na jednom mjestu! Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti poslove određenog grada prijavite se.

Studentski poslovi
Pregledaj svakodnevnu ponudu novih poslova i pronađi posao! Mjesto rada: Split Traženo radnika: 5. Opis: We are looking for On-board representatives for season. Odabran je pregled poslova za sve gradove. S lažnog profila tražili mail adrese da im pošalju nešto važno o. Besplatno objavite izdvojeni oglas na vrhu stranice. TRAŽIMO OSOBE ZA PRODAJU KOZMETIKE PUTEM KATALOGAmž, Posao za rad u kreditnom uredu mž.


Zagrebačka policija danonoćno traži skupinu redovitih studenata s čistim dosjeima. Za one koji su tek ušli u svijet studentskih poslova i za one koji već imaju radni staž, a imaju još neke nerazjašnjene dileme i probleme, priredili smo nekoliko. Kontakt-brojevi za informacije o poslovima. Redoviti studenti strani državljani se prije početka rada moraju prijaviti u Policijsku postaju (MUP) i dobiti potvrdu o privremenom matičnom broju i OIB-u te doći. Samo prijavljeni korisnici mogu vidjeti sadržaj ove stranice. Za prijavu potrebno je imati uredno produzenu.

Studentski poslovi
Studentski servis – dežurni telefon – samo za HITNE potrebe.


STUDENTSKI POSLOVI UZ KOJE SE MOŽE I TREBA STUDIRATI. Naziv poslodavca: Takko Fashion Šibenik Potreban broj studenata: 18 Vrsta. Veleučilište u Šibeniku Potreban broj studenata: 2 Vrsta posla: fizički poslovi. Student servisi omogućuju pronalazak studentskih poslova kao i isplatu plaće putem studentskih ugovora. Sve uvjete, pogodnosti kao i ponudu poslova možete.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.