petak, 14. listopada 2016.

Besplatan odvoz elektroničkog otpada zagreb

Besplatan odvoz elektroničkog otpada zagreb Građani mogu naručiti besplatan odvoz svih vrsta elektrootpada putem besplatnog. Zagreba je državni koncesionar za recikliranje električnih i. KONTAKTI I ADRESE ZA PREUZIMANJE EE OTPADA.

Besplatan odvoz elektroničkog otpada zagreb
Republike Hrvatske, građani mogu naručiti besplatan odvoz pozivom na:. Zagreba, Zagrebačke i Krapinsko-Zagorske županije može se nazvati besplatan broj. Pozivom na besplatan broj naručite odvoz električnog i elektronskog otpada (veliki kućanski aparati) te automobilskog otpada na sigurno zbrinjavanje. Ako ne znate kamo sa starim hladnjakom, bojlerom ili kompjuterom prepustite onima koji znaju neka riješe vaš problem.


Besplatan odvoz elektroničkog otpada zagreb
Osnovna djelatnost tvrtke je skupljanje, oporaba i zbrinjavanje električnog i elektroničkog otpada. B Pravilnika), mase veće od 30 kg, na području Grada Zagreba. Grad Zagreb; Karlovačka; Sisačko-moslavačka; Varaždinska; Zagrebačka. Pozivom na broj 0800 444 110 od 8 – 16 sati (besplatan poziv s fiksne telefonske linije). Sve vrste EE-otpada: SPECTRA MEDIA d. Dolazak na procjenu posla je besplatan. EE otpad možete odložiti na adresi:. Dostupni smo i u okolnim područjima Zagreba kao što su: Dugo Selo, Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Samobor, Sveta Nedelja, Sveti. Nude besplatni odvoz glomaznog otpada pa ga preuzmu i ilegalno odbace.


Besplatan odvoz elektroničkog otpada zagreb
Postoje besplatan načini, ali i načini da za svoje kućanstvo zaradite nešto novca. Reto centra, a nalaze se i djeluju na području Splita i Zagreba. Besplatan odvoz električnog i elektroničkog otpada organizira i. Jel to samo za Zagreb ili i okolicu? Također, na području Rijeke organizirano je besplatan odvoz otpadnih električnih i. Organizirati odvoz moguće je i slanjem SMS-a, e-mailom te unosom naloga preko. ZAGREB - Starih televizora, hladnjaka ili perilica rublja, odnosno svih. Preskup "besplatan odvoz glomaznog otpada". Jakuševcu unazadila zbrinjavanje otpada u Zagrebu.


Na više od 80 lokacija u regiji, godišnje obradi 1,1 milijun tona otpada, a zapošljava 2. RD imaju značajnu ulogu u ukupnom sustavu gospodarenja otpadom, jer služi kao poveznica kojom jedinice lokalne. Brinite o okolišu, besplatno predajte elektronički otpad tvrtki MS-mobile. Međutim, oni ne vrše otkup već samo odvoze otpad koji se u potpunosti reciklira na za to predviđenim mjestima u Zagrebu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.