petak, 14. listopada 2016.

Med i orasi za imunitet

Med i orasi za imunitet Lekovite osobine meda i lekovite osobine oraha, od davnina su poznate. Konkretno, otkriveno je da je još u Drevnom Egiptu med korišćen u svrhu nege, ali i u. Orah u kombinaciji sa medom može da oporavi telo i pomogne vam u izlečenju nekih tvrdoglavih vidova bolesti.

Med i orasi za imunitet
Med je sam po sebi veoma lekovit i. Mladi zeleni orasi (Juglandis Immature fructus) imaju dosta vitamina C, joda i. Kada orasi odstoje u tegli, oni puste svoj ljekoviti sok u med, med se razrijedi na taj. Sameljite u mašini za mljevenje mesa: suvo grožđe, orahe, bademe, pinjole i limunovu koru.
Med i orasi za imunitet
Med i orasi liječe impotenciju, anemiju, glavobolju, čir na želucu i još. Na kraju dodajte med i opet promiješajte. Napitak za imunitet, slabokrvnost, hormonsku ravnotežu i općenito cjelokupnu ravnotežu organizma.


Jedna žlica ujutro svima će značiti za zdravlje. Neka vam ove jeseni orasi obavezno budu pri ruci. Prava su riznica zdravlja, puna antioksidanata i hranljivih materija. Jedna kašika dnevno je dovoljna za fantastičan rad štitne žljezde. To je recept prvenstveno za jačanje organizma, imuniteta, naročito u jesen i zimu. Osim za jak imunitet, med i orasi za štitnjaču su naročito dobrii.

Med i orasi za imunitet
Uz to odličan su prirodni afrodizijak, omogućiče dobru potenciju. Potrošio sam do sada već preko mjesec dana pijući orahe i med,radi.


Poboljšajte imunitet i revitalizirajte se pripravcima od lipe. Sameljite na mašinu za mlevenje mesa: suvo grožđe, orahe, bademe, pinjoli i limunovu koru. U smesu dodajte med i rakiju i promešajte. Ako ih gledamo pojedinačno i med i orasi su veoma zdravi, stoga možemo pretpostaviti da u kombinaciji također djeluju pozitivno za naše. Uzme se tegla i sitno se nasjecka Orah, Badem, Ljesnjak, Kikiriki, (ja sam ovo tavio) i ako. Pogledajte teme slične ovoj: Orah i med - Imunitet. Med kao prirodni zaslađivač odlična je zamena za šećer i sadrži velik broj antioksidanata (kao i orah) koji uklanjaju slobodne radikale iz.


Krvnu sliku i imunitet će dosta poboljšati kombinacija meda i zelenih oraha, zato se ova kombinacija i. Med i zeleni orasi se koriste za imunitet i kao prirodni lek za štitnu žlezdu. Zeleni orasi u medu se čuvaju na hladnom i tamnom mestu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.