nedjelja, 2. listopada 2016.

Birački odbori naknada

Birački odbori naknada Od prijevremenih izbora za Hrvatski sabor prošla su gotovo tri tjedna, no članovi biračkih odbora, njih gotovo 70. Na rujanskim izborima u Hrvatskoj i inozemstvu otvoreno je bilo gotovo 7000 biračkih mjesta i kroz njih angažirano gotovo 70. Kada će biti isplaćena naknada članovima biračkih odbora i. DIP potvrdio kada će krenuti isplata naknada članovima biračkih odbora. Na zadnjoj sjednici Vlade RH tehničkog premijera Tihomira Oreškovića donesena je dugoočekivana odluka kojom se odobrava raspolaganje. Ponovno nema isplata naknada članovima biračkih odbora na području. Katanović ponovno stopiraju isplatu naknada za biračke odbore?

Birački odbori naknada
Službene stranice o izborima u Hrvatskoj.


Izborni propisi, birački odbori, izborna tijela, pravila o promatranju izbora, objava izbornih lista, biračka mjesta. Naknada za predsjednika i njegova zamjenika iznosi neto 330 kuna, a za četiri člana po 300 kuna. Iznimka su, s obzirom na velik broj birača, birački odbori u. Povjerenstvo je doznačilo sredstva za isplatu naknada za rad u biračkim odborima izbornim povjerenstvima izbornih jedinica, rečeno je u petak. Zahtjevi za plaćanje naknada unijeti su u sustav Državne riznice i isti će. Birački odbori imenovali su se za svako biračko mjesto, činili su ih. Planirani trošak za naknade iznosi 43, 3 milijuna kuna bruto. U biračke odbore imenovano je, dakle, 38. Republička izborna komisija (RIK) odlučila je danas da se naknade za rad u biračkim odborima na sprovođenju predstojećih izbora isplaćuju.


Trošak za naknade odborima u Hrvatskoj i inozemstvu planiran je na 43,3. Ovdje možete preuzeti Obrazac OEP-5. Tagovi: novac za izbore, birački odbori, naknada za biračke odbore. Naknade za članove biračkih odbora veće u inozemstvu nego u RH.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.