nedjelja, 16. listopada 2016.

Dijelovi za japanska vozila zagreb

Dijelovi za japanska vozila zagreb Spremljeno u privremenu memorijuSličnoAuto Krešo d. JAPANPARTS dijelovi koje nudimo za japanska i korejska vozila: JAPANPARTS BRTVA POKLOPCA VENTILA; JAPANPARTS BRTVILA MOTORA.

Dijelovi za japanska vozila zagreb
Autodijelovi za japanska vozila i ostali autodijelovi. U našoj ponudi možete pronaći kompletan asortiman autodijelova za japanska i korejska vozila, ulja i maziva, te profesionalne alate za servisiranje vozila. Prije 5 dana - Dijelovi za japanska i korejska vozila, Vogošća, Nissan, Toyota, Mazda, Honda, Mitsubishi, Daihatsu, Subaru, Suzuki, Isuzu, Hyundai, Kia. EDELEX Vam može ponuditi auto dijelove za sva japanska, korejska, europska i američka vozila!
Dijelovi za japanska vozila zagreb
Tuzla - Partner za sigurnost Vašeg vozila! Djelatnost naše firme je zastupanje, prodaja i distribucija rezervnih dijelova originalne kvalitete, za osobna i laka dostavna vozila, na cijelom području republike Hrvatske. Servis i delovi za japanska i korejska vozila.


U ponudi su originalni i zamjenski auto dijelovi i potrošni materijal japanskih. Osim prodaje rezervnih dijelova, članovi sindikata koristili bi usluge servisiranja svojih vozila i to po cijeni od 140,00. Luje Naletelića, 10000 Zagreb, Hrvatska tel. Auto dijelovi za japanska i korejska vozila. Japanparts, Oranice 16 dijelovi za japanska vozila tel. DIJELOVI Auto Katarin, Kustošijanska 19 hladnjaci tel.

Dijelovi za japanska vozila zagreb
Prodaja rezervnih auto dijelova u oglasima sa slikama i cijenama autodijelova. Osnovna djelatnost naše tvrtke je uvoz, izvoz i distribucija zamjenskih i originalnih karoserijskih autodijelova za europska, japanska i korejska vozila te laka.


Auto otpad "PEĐA" JAPAN AUTO Vam nudi: ▫ veliki izbor originalnih polovnih dijelova za sve modele luksuznih i terenskih vozila japanskih i korejskih. Auto delovi za japanska vozila - ove prodavnice auto delova nude delove za japanska vozila, saznajte sve vezano za auto delove za japanska vozila, kao i cene. Rabljeni dijelovi Ford galaxy, VW sharan,Seat alhambre. STJEPAN VRANJEŠ, ZAGREB, ZAGREBAČKA CESTA 164 A. DURLEN Obrt za proizvodnju i ugradnju dijelova za motorna vozila, trgovinu na veliko i malo - vlasnik DARIA. Adresa: Barutanski jarak 134a,10000 Zagreb. Njima je ograničen broj japanskih vozila koji su se mogli prodati u EU.


Nisam u toku za Balkansko područje, no dali su štogot dijelovi pojeftinijeli kod japanskih vozila i njihovi servisi ili su i dalje skupi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.