ponedjeljak, 31. listopada 2016.

Grundfos pumpe za centralno grijanje

Grundfos pumpe za centralno grijanje Pumpe UPS koriste se za sustave grijanja. Imaju tri brzine rada i koriste se za jednocijevne i dvocijevne sustave grijanja. Zanima me dali je stetno termostatski stalno uključivanje i isključivanje cirkulacione pumpe za centralno grijanje?

Grundfos pumpe za centralno grijanje
Pumpe - crpke za grijanje, vodoopskrbu i odvodnju fekalija. Oprema za centralno grejanje, klimatizaciju, vodovod i instalaciju. Grundfos pumpe za vodu i grijanje NOVE I POLOVNE. Također, u ponudi se nalaze i HST pumpe i WILLO YONOS PICO regulirane.


Grundfos pumpe za centralno grijanje
HRVATSKI CENTAR PUMPI ZA VODU TE PRIKLJUČNE OPREME ! Pumpe za centralno grijanje - Tvrtka AC MONT d. Za zagrijavanje pitke vode u spoju sa kotlovima za grijanje. Postojeca je nakon vise od 20 godina, na izdisaju. GRUNDFOS pumpa UPS SEE holenderska. Pumpa radi dok kotao ne postigne 50 c a zatim je termostat iskljucuje i prebacuje na cirkulacione. Uz godišnju proizvodnju od više 10 mil. Opširnije: Elektronske cirkulacijske crpke za centralno grijanje, sanitarnu vodu i solarne sustave Grunfos.


O predmetu; Pitanja i odgovori (0); Tijek aukcije.

Grundfos pumpe za centralno grijanje
Za sisteme centralnog i daljinskog grejanja koristite pumpu tipa UP Basic. Imam etažno grejanje u manjoj kući na selu. HST CIRKULACIONA PUMPA 25-8 za centralno grijanje. Pumpa za centralno grejanjeSnaga 90W (0.12HP)Max. Gdje se nalazite: Početna»Katalog»Oprema za grijanje»Kotlovi, pumpe, termostati. Ovaj tip pumpi se koristi za sisteme centralnog grejanja. Specifikacija materijala i zaštitni elementi centralnog grijanja.


Tražim pumpu za podno grijanje s čim manjom potrošnjom. Imas radijatorsko centralno grijanje sa 10 radijatora i na svakom su termoglave.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.