četvrtak, 6. listopada 2016.

Hzz požega prekvalifikacija

Hzz požega prekvalifikacija Hrvatski zavod za zapošljavanje provodi mjere obrazovanja radi. Prekvalifikacije traju od tri mjeseca naviše, a ustanove. Naziv operativnog programa i fonda EU:.

Hzz požega prekvalifikacija
Iz HZZ-a Zagreb planiraju tako obrazovati 600 ljudi te se nadaju da će se javiti. Prošle godine preko HZZ-a ponuđena je edukacija za čak 57 zanimanja. Najviše novih diploma podijeljeno je za zanimanje zaštitara. Ovo je odgovor središnje službe HZZ-a na naš upit za dodatna objašnjenja prekvalifikacija na HZZ-u.


Hzz požega prekvalifikacija
Obrazovanje nezaposlenih osoba za. HZZ program prekvalifikacije provodi isključivo za deficitarna zanimanja, najčešće traje devet mjeseci, nezaposlena osoba mora imati minimalno srednju školu. Programi prekvalifikacije za nezaposlene osobe. Posao preko zavoda za zapošljavanje trenutno traži više od 320 000 ljudi, a oglašeno je. Završene su radionice na temu motivacije za rad. Najagilniji u traženju prekvalifikacija bili su ugostiteljski i trgovački radnici, kaže Miroslav Delić, pročelnik splitskog HZZ-a. Zanima me konkretno tečaj za njegovateljice. Zamke HZZ-a postavljene za nezaposlene.


HZZ nam je dao zeleno svjetlo kod traženja sufinanciranja za jednog djelatnika.

Hzz požega prekvalifikacija
Grgurevo – slavna tradicija i vrhunska zabava požeško – slavonskog kraja. PREKVALIFIKACIJA ZA ZAVARIVAČE. EU fondova stiže novac za organiziranje tih prekvalifikacija-tečajeva, a da problem i jest. Ciljna skupina: mlade nezaposlene osobe iz evidencije HZZ-a. Dijana Ćuzela, pokrenula posao bez HZZ-a. Manueli Čakalić iz Češljakovaca pokraj Požege kada je odlučila sudbinu uzeti u. Sajam poslova, istaknuo je Ivica Tomljanović pročelnik požeškoga HZZ-a.


Alojzija Stepinca 5, 34000 Požega. REP - resocijalizacija, edukacija, prekvalifikacija, financiranog od strane Ministarstva. Partneri: Centar Delfin i HZZ – Požega. U školi se realizira program školovanja i prekvalifikacije za zanimanje: kuhar, slastičar, konobar, hotelijersko-turistički tehničar i turističko. Stambene zajednice su : HZZ Požega, ZZJZ Požega, Psihijatrijski. REP – resocijalizacija, edukacija, prekvalifikacija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.