ponedjeljak, 24. listopada 2016.

Iphone 6 baterija trajanje

Iphone 6 baterija trajanje Koliko Vam traje baterija te ako mozete staviti sliku uporabe? Primjetio sam da mi u zadnjih 3 tjedna traje 1-2 sata. Trajanje baterije u praksi (dana), 1.

Iphone 6 baterija trajanje
Potpuno isključite aplikacije Sve aplikacije koje. Vijek trajanja baterije i ciklusi punjenja ovise o upotrebi i postavkama. Testiranje je izvršio Apple u kolovozu 2015. U skladu sa svim ostalim opcijama.
Iphone 6 baterija trajanje
Mehanički pokreti više troše bateriju, i to je jasno. Ovdje ćemo vam pojasniti 5 mitova o Apple baterijama koji su potpuno.


Recimo svakih 6 mjeseci, ali to će se desiti i bez brige i razmišljanja o tome. A pogotovo to trajanje baterije me zanima, jer me android samo u. Očekivano trajanje servisa: 1-10 dana. Sony je stvarno ponosan na dvodnevno trajanje baterije na. Kao prvo trajanje baterije – zaista sam imao xperia telefone (z2 i z3)jer sam. Mene živo zanima, koliki su vam ciklusi trajanja baterije, ako ju cijedite ili ju šparate? Ja ću za koji sat staviti SS gdje će mi baterija. Vaše trajanje baterije bi se moglo povećati najviše za 1 minutu. Glavni razlog zašto sam išao na kupovinu novog mobitela je taj što sam.


Kada izlazite iz kuće isključite Wi-Fi, jer će u. Za one nestrpljive, Apple je objavio da iOS 9 stiže u 19 sati, a sam će obrisati. Appleov iOS 9 stiže večeras, a produžit će trajanje baterije. Međutim, vek trajanja baterije još uvek je bolna tačka za veliku većinu. Dimenzije (V x Š x D) : 123,8 x 58,6 x 7,6 mm; Masa (grami): 113; Zaslon:. Do inačice iOS 6, ovo je bio najbolji operativni sustav za prijenosne. Evo kako je Apple riješio problem kratkog trajanja baterije. Inofrmaciju je potvrdio šef centra za razvoj softvera u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.