ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Izborne jedinice u hrvatskoj

Izborne jedinice u hrvatskoj Rok za predaju izbornih lista za učešće na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji ističe večera u ponoć. Republička izborna komisija do danas je. Istaknute vijesti, Sjeverozapadno Komentari isključeni za IZBORI 2016.

Izborne jedinice u hrvatskoj
HDZ-ove liste bit će poznate sljedeći tjedan. Objavljene ovjerene liste kandidata za lokalne izbore u Livnu. Neke stranke još nisu predale liste. Službeni webportal Opštine Barajevo.


Izborne jedinice u hrvatskoj
Gradska opština Barajevo je izgradnjom Uslužnog centra omogućila građanima da u neposrednoj komunikaciji sa. LOKALNI IZBORI 2016: KANDIDACIJSKE LISTE ZA SUDJELOVANJE NA LOKALNIM IZBORIMA 2016. Centralna izborna komisija BiH (CIK) pristupila postupku ovjere. Pred nama su lokalni izbori koji će se održati u nedjelju 2. Iza nas u manje od godinu dana protekla su dva izbora i kampanje. Kako je podnosilac izborne liste Grupa građana „Dosta je bilo - Saša Radulović“ dana 10. Državno izborno povjerenstvo objavilo je konačne, valjane liste za izbor kandidata u Hrvatski sabor na parlamentarnim izborima 2016. U HDZ-u se i danas kompletiraju izborne liste po jedinicama, nakon što su se jučer sastala najviša tijela stranke. Donosimo zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za IX.


Izborne jedinice u hrvatskoj
Osamnaest kandidacijskih lista natječe se u našoj 6. Istog dana provesti će se unutarstranački izbori za središnja tijela Mosta sukladno. OVJERENE KANDIDATSKE LISTE ZA UČEŠĆE NA LOKALNIM IZBORIMA 2016. Kandidati Mosta NL za Hrvatski sabor 2016. Izborna promidžba, odnosno izborna kampanja, počet će danom objave zbirnih lista izbornih jedinica te kandidatura u XII.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.