ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Munjeviti jurić imena likova

Munjeviti jurić imena likova Jurić upoznaje najbizarnije likove koje je. Mnogi likovi nisu nikad bili u prodaji u Hrvatskoj. Carsa bila poprilično opustošena, i nisam vidjela Jurića u niti. SubscribeSubscribedUnsubscribe 356356. Bizaran je podatak to da je glas jednom od epizodnih likova. Pixar ponovo pomiče granice tehnologije primjenjive u animiranom filmu. Nakon svijeta igračaka, čudovišta, kukaca, riba i superjunaka, na redu su - auti!

Munjeviti jurić imena likova
Oboji Jurić auto u svoje omiljene boje i pripremi ga za nove avanture.


Uz simpatičnu priču, film krasi pregršt zgodnih detalja, od duhovitih crteža likova, sjajne. Munjeviti Jurić šampion je automobilskih utrka, idol mladih i neustrašivi sportaš. Međutim, svaki slastičar koji na torti upotrijebi lik ili likove iz Snježnog kraljevstva, Munjevitog Jurića, klasične likove poput Mickeya Mousea. Lasseteru i Gannawayju pažnju s likova. Pridružite se Šlepu, glavnom vođi Radiator Springsa i ostalim omiljenim likovima iz filma Auti na nezaboravno. Naime znam za Munjevitog Jurića, Šlepa, Šerifa, Satnika, Sanju, Helenu.


Djeca će se uz dvorce na napuhavanje inspirirane sa likovima poput Batmana, gusarskog broda i kapetana Kuke, Munjevitog Jurića. Imamo i društvenu igru sa kartama naravno sve karte su likovi iz crtića.

Munjeviti jurić imena likova
Imamo velikog šlepa, policiju, jurića sa raketom (priča iz međudijela). Glavni likovi su djeci omiljeni likovi iz crtanih filmova serijala - Šegrt Hlapić. Hrvati imali bilo kakvu obavezu prema Srbima da likove iz crtanog filma zovu srpskim imenima? Maštovit zaplet, bogatstvo duha, slikoviti i zabavno pomaknuti likovi, izuzetno. Prašina, shvatit će da se našao usred vesterna. Jasmine iz crtića Aladin (hehe ženskica ima ime ko ja) :P.


Moji su kroz slikovnicu i opis likova odmah povezali likove sa junacima iz Jurica, svaki ima svoj odgovarajuci lik Kako ste ih vi “sparili”?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.