nedjelja, 9. listopada 2016.

Kb dubrava natječaji

Kb dubrava natječaji Odluka o poništenju natječaja za prijem radnika u radni odnos pod rednim brojem 1. HZZO - natječaj za financiranje pripravničkog staža - Stranica 24. Friška figa umjesto posla u struci - Portal Novostiarhiva.

Kb dubrava natječaji
Spremljeno u privremenu memorijuSlično6. Kandidiravši se na dva objavljena natječaja za radiologe u KBC-u Rebro i KB-u Dubrava pokraj listopada, očekivao je radno mjesto, ali ne i. Na to se ne bih posebno osvrtao, ali ovaj posljednji natječaj me ostavio. R"A3" - autor: Tatjana Barišić Antolić dipl.
Kb dubrava natječaji
Odluka o izabranom kandidatu za radno mjesto kuhara na neodređeno vrijeme u Službi za dijetetiku i prehranu KBC-a Sestre milosrdnice, po natječaju.


Bolnica zadržava pravo poništenja natječaja bez obrazloženja. Statuta KB „Sveti Duh“ i Pravilnika o uvjetima za unutarnji ustroj kliničkih. Poslodavac: DOM ZDRAVLJA KARLOVAC Rok za prijavu: 16. Klinička bolnica Merkur natječaji za posao i radna mjesta. Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. Zbog novog modela raspisivanja natječaja, 300 diplomanata. B Dubrava, Avenija Gojka Šuška 6, Zagreb.


Predstojnik Kliničkog zavoda za laboratorijsku dijagnostiku; 2004-2010: pomoćnik ravnatelja KB Dubrava,; 1991-2004: Predstojnik Kliničkog.

Kb dubrava natječaji
Natječaj za izbor u nastavno zvanje. NATJEČAJ za izbor jednog zaposlenika na radno mjesto u znanstvenom zvanju – znanstveni. Klinici za unutarnje bolesti, KB Dubrava. Vaše mišljenje, dojmovi i zapažanja o KLINIČKA BOLNICA DUBRAVA: KLINIČKI. Odluka Župna o dodjeli sredstava - Poliklinika.


KBC Rijeka i KBC Sestre milosrdnice, KB Merkur i KB Dubrava. Rezultati natječaja će biti dostupni na mrežnim stranicama HDMBLM do 24. Nena Stančin, KB Dubrava, Zagreb; Usporedba hemoglobina A1c na. Goranom Aralicom sa Zavoda za Patologiju i Citologiju, KB Dubrava.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.