nedjelja, 9. listopada 2016.

Znacenje lampica na instrument tabli citroen

Znacenje lampica na instrument tabli citroen Savremeni automobili mogu da imaju i do 40 signalnih lampica na instrument tabli. Zvanična istraživanja u drugim zemljama pokazala su da. Razvojem novih sistema na vozilu ispred vozača se nalazi sve više i više raznoraznih lampica koje pokazuju razna čuda.

Znacenje lampica na instrument tabli citroen
Praćenjem statistike pretraživača ustanovili smo da dosta ljudi traži značenje signalnih lampica na kontrolnoj tabli. Iako se ove informacije nalaze u servisnim. Simboli na tabli sa instrumentima dijele se u tri osnovne grupe. Procitao sam clanak o oznakama na instrument – tabli i molim da mi.


Znacenje lampica na instrument tabli citroen
Iznenadno paljenje crvene lampice na instrument tabli najčešće zabrine. Značenje svih lampica vozači mogu da pronađu u uputstvu za. U slucaju da se lampica pali za vreme rada motora nastala je greska u. Ukoliko vam se upali lampica koja signalizira pad pritiska ulja na minimum odnosno signalizira da je nivo ulja suviše nizak. Skrećemo vam pažnju na sledeću činjenicu vezanu za servisiranje vozila :. Sledi prikaz lampica na instrument tabli. Kada vozac postavi kljuc u polozaj broja dva, na instrument tabli se ukljuce indikatori. Pored simbola lampice bitna je i boja simbola.


Crvena boja ukazuje na potencijalno ozbiljan problem ili pitanje.

Znacenje lampica na instrument tabli citroen
Treba mi znacenje svih lampica koje se pale pored lampice za svjetlo, gorivo itd. Jedini spas za vas, i vaš novčanik može biti ako odmah reagujete kada vam se upali lampica za upozorenje na komandnoj tabli. Golf 5 – Instrument tabla, simboli i njihovo značenje. Lampice i simboli na kontrolnoj tabli su se menjali sa razvojem. Njih 37 odsto bi bilo sigurno u značenje signalnih lampica bez.


Signalne lampice na instrument tabli su veoma bitne za svakog vozača.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.