petak, 28. listopada 2016.

Kikiriki i zdravlje

Kikiriki i zdravlje B3 koji se nalazi u kikirikiju pruža puno dobrobiti za zdravlje. Dobrobiti kikirikija za zdravlje, vitamini i minerali u kikirikiju. Dobra vest za ljubitelje kikirikija: konzumiranjem samo 30 g ove namirnice.

Kikiriki i zdravlje
Spomenuto istraživanje je pokazalo da kikiriki takođe i smanjuje apetit, ali i. Kalorična je namirnica jer 100 grama daje oko 650 kcal. Zdravlje je danas jedna od tema u središtu zanimanja i veliki broj ljudi. Mogli bi jesti ono što nam se sviđa, ali bez odgovarajuće ravnoteže proteina, masti, vlakana i vitamina također nećete biti produktivni, zdravi ni sretni.
Kikiriki i zdravlje
Do sada smo uglavnom slušali priče o tome kako kikiriki nije zdrav, da podstiče.


Jedna od najomiljenijih grickalica u svijetu je kikiriki. Kikiriki i zdravlje Kikiriki je mnogima omiljena grickalica. Evo ponovo otisao do Dis-a, pogledao jos koji kikiriki i svi iz Indije. Krenem da uzmem Gud, onaj fini suvopeceni, marinirani. Procenjuje se da kikiriki postoji još od 7 000 godina pre nove ere. Prženi ili pečeni slani kikiriki, kao i maslac od kikirikija su takođe hranjivi i zdravi, jer se pečenjem ne gube njegova nutritivna svojstva. Znanstveni se slažu kako je od orašastih plodova baš kikiriki najzaslužniji za dobro zdravlje. Smanjuje kolesterol, štiti srce od srčanog udara.


Kikiriki i zdravlje
PUTER OD KIKIRIKIJA: Čuva zdravlje vašeg srca, sprečava dijabetes, jača. Danas se mnogi naučnici slažu kako je kikiriki od orašastih plodova najzaslužniji za dobro zdravlje. Naime, 10-godišnje istraživanje na Institutu. Dvije kašike kikiriki putera su dovoljne, ako želite da ostanete zdravi i da ga umjereno jedete. Ove dvije kašike imaju oko 7g proteina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.