petak, 28. listopada 2016.

Motorić ler gasa cijena

Motorić ler gasa cijena Ventil za kontrolu przazong hoda motora. II▻motorić ler gasa za Peugeot,Citroen,Renault i ostalo Potpuno novo ! Danas sam kupio novi motoric ler gasa jer mi je stari krepao.

Motorić ler gasa cijena
E sad kad novi stavim auto nabije okretaje i drzi ih visoko. X12XE - Turiranje i nepravilan rad u. Spremljeno u privremenu memorijuSlično9. Svi mi govore da je riječ o takozvanom "motoriću ler gasa" tj.
Motorić ler gasa cijena
Zadnja dva vikenda se šarafilo i podmazivalo zbog jutarnjih gašenja motora prilikom kočenja. Pribor i alat: križni odvijač za skidanje poklopca. Ja sam imala tih problema, očistila klapnu i motorić ler gasa i sve ok.


Redovna cijena proizvoda: KN93,94 , Vaša ušteda: 25,00% Cijene sadrže PDV. A kaj se cijene tiće, mislim da je dosta paprena! Regulator ler gasa mercedes C-klasa C180 NOVA CIJENA. Otkrio sam da su dvije sa mikroprekidaca na vrhu motorica koji je kratko. E sada, jel dobija informaciju za dodavanje i oduzimanje gasa na jednoj ili na dvije.

Motorić ler gasa cijena
Prodajem step motor (ler motoric) za opel Vektru pasuje i opel kalibru 2. Motor ler gasa (Step motor) - Laguna I, Espace III, Megane I - 1. Neki kvazi majstori su mi rekli da je otisao motoric ler gasa kojim upravlja. Ako mi mozete reci koja je cijena novog ler gasa ako bi bio problem u njemu?


VDO - VDO Motorić ler gasa RENAULT CLIO I 1. Opis oglasa: Prodajem klapnu gasa u ispravnom i dobrom stanju za navedeno vozilo. Za sve ostale upite rado vas savjetuje nase stručno i ljubazno osoblje koje. Očisti usis kompletan, posebno motorić ler gasa. Upali i radi na jako niskim okretajima, a kad krenem gasi se u leru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.