ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Ključ ostao u bravi

Ključ ostao u bravi Sa svakim vratima postoji opcija “FRICHT” cilindra koji omogućava da se vrata otključaju izvana iako je ključ iznutra u bravi. Tako su svi mirni uključujući Vas. E sad je jedan pametnjaković preselio ključ unutra, okrenuo ga u bravi i ne možemo otvoriti vrata izvana.

Ključ ostao u bravi
Ulazna i protuprovalna vrata - Stranica 7126 kol 2015Auto zaključan, a ključ u autu31 kol 2011Kako provaliti protuprovalna vrata ako mi je ključ ostao u njima. Spremljeno u privremenu memorijuSlično19. Uspjeh ovisi o tome dali je ključ puknuo dok je okrenut ili je ostao u bravi kako je umetnut. Ukoliko je ključ zaokrenut, onda ćemo samo moć.
Ključ ostao u bravi
Otključavanje auta teniskom lopticom20 objava11 tra 2011hyundai accent -zaglavljena vrata9 objava25 sij 2011Više rezultata za forum.


Daklem, naslov sve govori, puknuo klju� u bravi, to�nije u cilindru. Brava se nemoze nikako vratiti u okomit polozaj u kojem kljuc ide van! Obično kad udjem u stan, ključ stavim s unutrašnje strane u bravu ( tako sam i sad napravio) te pri izlasku sam bio uvjeren da mi je ključ u. Pogledajte jednostavan trik kojim ćete sljedeći put (a bit će ga) kada zaključate ključeve u automobil proći bez razbijenog prozora ili plaćanja. Aleluja, ključ se počeo pomicati u željenom smjeru i , nakon kratkog. To i nije toliko strasno, drugaru nije hteo kljuc da se okrene u bravi. A ako sam i uzeo ključ, riskiram da je drugi ostao u bravi.


Ključ ostao u bravi
Brave u koje se ključ može staviti s obje strane sada postoje. Pre neki dan puko mi je kljuc na vratima od biciklane i unutra je ostao kljuc. A treba mi bicikl, i sad sta mislite kako da izvadim kljuc? Slučajno sam zaključao ključ u autu BMW E46. Koliko sam cuo blindirana vrata sa sef kljucem mogu jedino otvoriti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.