ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Pravni fakultet rijeka forum

Pravni fakultet rijeka forum Pravni fakultet - Rijeka Fakulteti i visoka učilišta. Zanima me, od nekog studenta sa dotičnog faksa u Rijeci, koliko je te ispite tamo teško proći. Forum › Razno › Škola - osnovna, srednja, faks › prijavaSpremljeno u privremenu memoriju1.

Pravni fakultet rijeka forum
Odlukom Senata Sveučilišta u Rijeci s 99. Mislim da bi bilo vrijeme da se i studenti na. Pola mojih kolega se prebacilo u Rijeku ili Split, tamo je puno puno lakše. Pravnom faksu u Rijeci malo organiziraju u jednu homogeniju cjelinu.


Pravni fakultet rijeka forum
Eto, mogla bi o pravnom fakultetu u Zagrebu još svašta napisati. Ogorčena studentica napisala je otvoreno pismo o problemima Pravnog Fakulteta u Zagrebu. Zagrebački pravni fakultet nije najteži, po niti jednom kriteriju. Ja znam i za bisere kojima je i forum prekompliciran. RIJEKA » Svi studenti Sveučilišta u Rijeci koji su tijekom akademske godine stekli 30 ili manje ECTS bodova, prema novim pravilima dužni su. Pravna klinika Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Učiteljski fakultet, Zagreb 4,03 516 48. PRAVNI FAKULTET SVEUČILIŠTA U RIJECI.


Ali završiti medicinski fakultet u zagrebu ipak nosi veću težinu od ostalih na ovim.

Pravni fakultet rijeka forum
Ukinuta je klinički dio istog, ali je pravni ostao. Nas zanima koji bus mora uzeti za doći do Pravnoga fakulteta, 7 ili pak 7A te od. Kako je lijepo meni, budućem studentu, čuti tako lijepe riječi kako se. Vojko Obersnel, gradonačelnik Grada Rijeke - Zlatko Komadina, župan. Pravno- ekonomske klinike u akademskoj godini.


Studijski posjet - Invest Forum, petak, 21. Na Forumu koji organiziraju Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka u suradnji s Gradom. Na forumu se već prije ljeta, a i posljednjih dana javilo podosta ljudi koji se. Osijeku INFO: Adresa: Stjepana Radića 13.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.