nedjelja, 9. listopada 2016.

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe fbih

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe fbih Uredba posebno propisuje da se naknade za službeni put u. Pravilnik o nadoknadama za koristenje priv. BMB 95 na terotoriji BiH na odobrenoj relaciji.

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe fbih
Možeš li mi pojasniti ako imam auto sa LPG-om, i dnevno prelazim 100km u službene svrhe. Koji je sad iznos dnevnice neoporeziv u FBiH, 25,00 ili 48,00 KM. Znam da to pokriva troskove goriva i amortizacije automobila ali interesuju. Izvor: Službene novine Federacije BiH, 8.
Korištenje privatnog automobila u službene svrhe fbih
Kod obračuna naknade za korištenje ličnog putničkog automobila isti se vrši na način da.


Porezne uprave Federacije BiH (u daljem tekstu: Porezna uprava). Na seminaru održanom seminaru “21 sitnica koju bih volio da mi je. Upotreba privatnog automobila u službene svrhe plaća se 2 kn po km. Pod službenim putovanjem na području Federacije BiH, odnosno. Da krenemo od jednostavnijeg: upotreba privatnog automobila u službene svrhe. OBRAČUN KORIŠTENJA OSOBNOG VOZILA U SLUŽBENE SVRHE. Odobrava se korištenje osobnog vozila fizičke osobe u službene svrhe:.


Zakona o radu u institucijama Bosne i Hercegovine („Službeni glasnik BiH“, br..... (6) Rješenje o korištenju automobila u ličnoj svojini za službeno putovanje.

Korištenje privatnog automobila u službene svrhe fbih
Cjelokupni članak o poreznom aspektu korištenja osobnih automobila u. Zloupotrebom zakonodavnih ovlasti, poslanici u Parlamentu BiH sebi su izglasali i. Korišćenje privatnog automobila u službene svrhe (na službenom putovanju). Zamolio bih Vas da mi date odgovor na postavljeno pitanje. Visina stvarnih troškova – do cijene karte u javnom prevozu. Za korištenje privatnog automobila u službene svrhe –. Naknade za prevoz na posao i sa posla. Nalog za upotrebu privatnog automobila u službene svrhe.


Evidencija korištenja službenog vozila u službene svrhe. U Službenom listu FBiH broj 52 koji je objavljen u srijedu 6. Također, regulirane su i naknade za službena putovanja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.