subota, 1. listopada 2016.

Lemilica za drvo cijena

Lemilica za drvo cijena Proizvod omogućuje da se paljenjem utisnu slike i slova na drvo, kožu, vosak. Osim toga, proizvod služi kao lemilica za manje radove i za vruće rezanje, npr. Lemilica za obradu drva-pirograf 0260.

Lemilica za drvo cijena
Prodajem novu lemilicu za lemljenje i spajanje žica može služiti i za paljenje drva i od tog raditi razne crteže na drvu zapakirana i nikad. Posebna Cijena: VPC 330,00 kn MPC 412,50 kn. McVoice Brandmalkolben 30W lemilica za obradu drva sa 6nasta. LCD mjerač vlage drva 6-42% sa 2 šiljka i zaštitnim pok.
Lemilica za drvo cijena
Prvo sam testirala drvo da vidim kako "gori", šare sam napravila bez nekog cilja, samo test.


Možda je upravo problematičan grejač u lemilici pa ga treba zameniti. Ovaj grejač za lemilicu je povoljan i veoma se lako mont. LEMILICA ŠTAPNA HOBI 100W 539450 LUX. Pronađite na Kupindu alat koji vam je potreban. Pogledajte ovde kojih lemilica ima u aktuelnoj ponudi. Moguća nenamjerna odstupanja cijena, slika i rokova isporuke. Internet kupovina za kupce starije od 18 godina. Plaćanje gotovinom, otkupninom, virmanom i.

Lemilica za drvo cijena
Gdje kupiti - usporedi cijene za Weller lemilica WPS18MPEU.


Cijene na sajtu uključuju PDV i informativnog su karaktera; mogu se razlikovati od stvarnih cijena. Posjetite nas i uvjerite se bogatu ponudu i povoljne cijene. Načini plaćanja, Gotovinom prilikom preuzimanja, uplatom na. MY LOOK tapeta imitacija rustikalnog bijelog drva. Preporučena maloprodajna cijena je 50 eura, uključujući i PDV. Bakku BK909 Novo neotpakovano Cena najniza na trzistu kolicina ogranicena.


Ova baterijska lemilica zagrijana je na radnu temperaturu za samo 15 sekundi. Crvena LED dioda signalizira radno stanje. Prijavite se kako bi vidjeli cijene. Cijene mogu pregledavati samo prijavljeni korisnici!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.