ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Mercator tehnika btc

Mercator tehnika btc M Tehnika v BTC Cityju razveseljuje s popusti in akcijsko ponudbo. Kupon za 10% popust na notranje stavbno pohištvo in talne obloge. MREŽA PROTI MRČESU Mosquito STOP 1,3 x 1,5 m, črna.

Mercator tehnika btc
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo. Prikazani so rezultati kategorije Trgovina v okolici izbrisane lokacije. Nakupovalni seznami, modri nasveti in še veliko več. Berite spletne letake in rešujte drevesa!
Mercator tehnika btc
DOM BTC LJUBLJANA, BTC CITY, ŠMARTINSKA 152.


Mercator center tehnike in gradnje Ajdovščina. Supermarket je prenovljen po vzoru podobnih (Fužine), nova je trgovina M Tehnika, ki so jo preselili iz BTC-ja nasproti Koloseja, kjer so pred. Vsako gospodinjstvo se sreča z menjavo ali nakupom elementov bele tehnike. Se s takšnim nakupom srečate prvič in ste zaradi številnih ponudb različnih. Hladilniki, kuhalne plošče, pomivalni stroji, pralni stroji, vgradne pečice, štedilniki in ostala bela tehnika po ugodnih cenah na enem mestu. Center tehnike in gradnje LJUBLJANA BTC, Šmartinska cesta 152. NOVO MESTO 3838606180973 CENTER TEHNIKE IN GRADNJE CRNUCE, POT K. ALEC; CENTER TEHNIKE IN GRADNJE ČRNUČE; ŽELEZNINA KRŠKO.

Mercator tehnika btc
Odpiralni čas: ponedeljek - sobota: 8. Ponudba: avtomatizacija doma, oprema za avto, oprema za pisarne in računalniška oprema, multimedija, merilna tehnika, komponente.


Ljubljana, MELTAL IS PE Črnuče, x. Zakaj se tokrat ne odločite za nekaj drugačnega? Na spletnem mestu BTC City bodite pozorni. V ponudbi Decathlona bodo obiskovalci. Do 20 % popust velja na oddelkih: bela tehnika, mali gospodinjski aparati, kuhinjski pripomočki, osebna. Petletni LIFE projekt »Gospodarjenje z e-odpadki« s sloganom E-cikliraj. Pošta Slovenije Big Bang Harvey Norman E. Prevoze bele tehnike in gospodinjskih aparatov opravljamo po vsej Sloveniji in v.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.