četvrtak, 27. listopada 2016.

Spajanje led diode na 220

Spajanje led diode na 220 Jel moze pomoc, kako da spojim 33 led diode na 220v ? Kako bih najlakse spoio LED na 220V, a da se ne bakcem sa kojekakvim kompliciranim ispravljacima? Ideja je da na obicnoj shuko uticnici.

Spajanje led diode na 220
Ako netko zna način spajanja neka mi pomogneKako da spojim LED na Elektronski transformator20 objava29 sij 2013Ucenje - LED Diode - vezivanje u strujno kolo? ShemeSpremljeno u privremenu memorijuSlično2. Pozdrav,trebao bi shemu spajanja 12 led dioda na 220v. Posts: 5: Joined: Thu Nov 11, 2010 11:29 am.


Case Modding & Water CoolingSpremljeno u privremenu memoriju4. Spajanje led dioda - PC Ekspert Forumforum. V gradske mreze, kvaka je u otporu koji ogranicava struju! Prekidač se nalazi izvan prostorije i led dioda na njemu bi signalizirala da je. Uzmeš stari adapter od skenera ili sličan na 12 V DC i naslažeš led diode. LED spajati serijski, da ukupni napon bude najblize naponu adaptera minus koji volt-dva. Spojeno ih je 8 parova serijski s otpornikom od 220 oma, a zatim sve.


Primjeri LE dioda: Noname 3mm žuta LED. LED diode i spajanje Sam svoj elektroničar.

Spajanje led diode na 220
Kada se LED žarulja za 110V priključi na 220V dobije se znatno više svjetla ali i. Tvrdi da postoje led diode koje mogu da rade na gradskoj mrezi direktno. Mene konkretno interesuje da li postoji led dioda koja radi na 220 v. VODOOTPORNE U BOJI PLAVE ZELENE CRVENE SPAJANJE NA NAJOBIČNIJI MOLE. Led diode prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Svima nama dobro su poznate LE ili svijetljeće diode.


Njihova glavna karakteristika je da isijavaju elektromagnetske valove.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.