četvrtak, 27. listopada 2016.

Vijesti iz minute u minutu

Vijesti iz minute u minutu AUTOR Njihov dolazak u nedjelju oko 18 sati doživljavam kao svojevrstan pritisak. Pregled najnovijih kartkih vijesti iz svijeta, Hrvatske i regije - advance. On odlazi u kuću, a policajci trče u zaklon osjetivši što će učiniti.

Vijesti iz minute u minutu
Trump negativne ankete nazvao "lažnim vijestima". Lovren u dokumentarcu progovorio o ratu u BiH i izbjeglištvu. Kakve posljedice bi otcjepljenje RS moglo imati na sigurnost u Evropi?


Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta.

Vijesti iz minute u minutu
Pratite Index vijesti iz mute u minutu. Golfom razbio dva parkirana automobila, sletio u provaliju duboku pet metara. U UN-u zabrinuti zbog toga što 1,8 miliona ljudi u Halepu nema pristup pitkoj vodi. Nova knjiga otkriva i nepoznate, fascinantne detalje o posljednjem danu života njemačkog diktatora Afolfa Hitlera. Caritas podijelio prvih 1000 paketa za najugroženije u Zagrebačkoj županiji. Ova vijest se nevjerovatnom brzinom proširila internetom i dala je. To je probudilo znatiželju u njima i željeli su znati zbog čega je to tako.


Crnadak se sastao s Mogherini u Briselu Glavni prioriteti BiH 2017.

Vijesti iz minute u minutu
VIDEO: Još se traga za tijelom trećeg mladića. Melanija Tramp od "Dejli mejla" traži odštetu od 150. Nakon turneje "Tridesete uživo", Severina niže nove uspjehe! Mehmedović: Odričem se nagrade za rad u institucijama, novac ne mogu primiti u ovakvoj krizi u BiH. Sirijska vojska u ponedjeljak je nastavila ofanzivu na grad Qusayr na granici sa Libanom, a stižu vijesti da je u borbama poginulo najmanje 13 boraca libanskog.


RAZBILI PROTIVNIKA Hrvatska nije imala milosti za slabašnog rivala koji je bio vrlo desetkovan uoči ovog ogleda. Iz minute u minutu: Tok izricanja presude Vojislavu Šešelju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.