subota, 22. listopada 2016.

Spajanje motora preko sklopnika

Spajanje motora preko sklopnika Spajanje motora preko sklopnika POKRETANJE MOTORA SKLOPNIKOM – RAZVIJENA SHEMA. Tipkalom S1 uključuje se sklopnik Q a preko. Osigurači pomoćnog strujnog kruga S12.

Spajanje motora preko sklopnika
Pritiskom na tipkalo START napon se preko osigurača F4, NC kontakata. K2 isključen, napon preko njegovih mirnih kontakata 31-32 dolazi na zavojnicu. Motori većih snaga iznad 3kW spajaju se na mrežu preko upuštača.
Spajanje motora preko sklopnika
Imam slike dijelova motora, prekidača, osigurača, kontaktor.


W motor sa startom zvijezda pa trokut. Pošalji poruku preko ICQ korisniku koka36 Pošalji poruku preko Yahoo korisniku koka36. Tu bi još trebali biti nekakvi sklopnici za smjerove i za brzine. Zvijezda-Trokut-Sa-Vremenskim-Relejem-Y-d-Sa-Sklopni. Kod sklopnika tipa BG… nije moguća zamjena svitaka. Ovo tipkalo preko mehaničkog člana aktivira. Uputa za uporabu – Trofazni motori, Asinkroni servo motori.

Spajanje motora preko sklopnika
Motorni sklopnici u rasklopnom ormaru.


Priključivanje motora preko utičnog spojnika IS. Motor je konstruiran za spajanje u trokut, a. Sklopnik se smije ugraditi i na ulazu i na izlazu frekvencijskog. Pojedinačno se izvode i za veće snage, desetak MW i više, te za napone i preko 15 kV, a katkad se koriste i kao generatori. Upute za spajanje i ugradnju nalaze se u pakiranju elemenata. R1 i R2 i vremenskim relejom sa kašnjenjem uključenja. Crveni dodatak je princip spajanja dodatnog releja ako sklop na peći za. Spoj elektromotora određuje relej R2 – namotaji motora spojeni su u zvijezdu. Zaštita elektromotora sprečava teže posljedice smetnji.


Općenito, motori se priključuju na napojnu mrežu preko tropolnog sklopnika ili. Pomoćni sklopnici 3RH11 za uklapanje po- moćnih strujnih krugova, 4-polni. Pokretanje motora direktnim spajanjem na električnu mrežu. Sklopnici 3RT10, za pokretanje motora, 3-polni. Kl) i bimetalno g zaštitnog releja (F1). Slaba im je točko sklop klizni kolut, četkice i mehanizam za manipulaciju četkicama i kratko spajanje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.