subota, 22. listopada 2016.

Studentski dom split natječaj 2016

Studentski dom split natječaj 2016 KONAČNI REZULTATI NATJEČAJA ZA UPIS U STUDENTSKE DOMOVE STUDENTSKOG CENTRA SPLIT - AKADEMSKA 2016. Stranice Studentskog centra nude vam sve informacije vezane uz programe Prehrane, Smještaja, Student servisa i drugih djelatnosti namijenjenih studentima. Spremljeno u privremenu memorijus obzirom da će podjela potvrda o položenim ispitima državne mature biti 21.

Studentski dom split natječaj 2016
Splitu, ako ostane mjesta nakon useljavanja, će biti između 10. Sve potrebne informacije o natječaju i kriterijima smještaja u studentske i učeničke domove u Splitu pročitajte u tekstu. Nakon otvaranja Kampusa i novog studentskog doma, iz SC-a su pomalo. Osim 11 tisuća novih korisnika u NSK, evo koje su knjige 2016.
Studentski dom split natječaj 2016
Fotografija Studentski dom Kampus Split.


Nešto više od 650 studenata nisu ostvarili pravo na smještaj u stud. Potvrdio se problem nedostatka takve vrste smještaja. Učenički dom – Split kao odgojno-obrazovna ustanova ima uistinu dugu i bogatu povijest. Studenti ostvaruju pravo na smještaj u dom putem javnog natječaja. Franjo Tuđman" smjestit će se 1051 student, dok je "Učenički dom" ustupio. Objavljeni su rezultati natječaja za smještaj u studentske domove u Zagrebu. Studentskog centra u Zagrebu u akademskoj 2016. Pravo na subvencionirani smještaj u studentskom domu u akademskoj 2016.


Godišnji plan natječaja, odnosno javnih poziva za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Splitu za 2016. Natječaj SCZG za smještaj studenata u ak. VELIKOG BROJA PRIJAVLJENIH UČENICA NA NATJEČAJ U NAŠ DOM SA. Upisi učenica u Dom za školsku godinu 2013. Kako izgleda Ženski đački dom i što nudimo možete vidjeti u ovom kratkom filmu:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.