subota, 1. listopada 2016.

T com optika forum

T com optika forum Thread&postID=152687Spremljeno u privremenu memoriju30. Ja još nisam, bit ću tek kad me spoje :P Nego kaže mi monter da će mi ostaviti i bakar u razvodnoj kutiji, kaže ako recimo odustanem od optike. Oni su to uredno spojili sa svoje dvije spravice - Tplinkov ONT i onaj blesavi speedport.

T com optika forum
Pitanje je da li će do njih ikada optika, budući da je provlačenje optike jako skupo i gotovo neisplativo ako na 200 metara imaš 5-10 kuća od. Internet › ISPSpremljeno u privremenu memorijuSlično22. Neta, koji mi je postao relativno skup za ono što nudi, na T-Com optiku. HT bi na dosta lokacija provlačio optiku, ali ih guzi HAKOM da moraju ustupit tu optiku i.
T com optika forum
Napokon su skinuli suludo ograničenje na promet te. Dal se zna gdje je centrala za internet od t-coma?


Za optiku je sve jasno i to ne možemo očekivati, ali šta je sa. To start viewing messages, select the forum that you want to visit. Također, optika je dostupna i u manjim mjestima: Bukovje. T-com nudi neku opciju OPTICKI INTERNET za 300 i kusur kuna , dali netko. Optika v Ljubljani - Brdo in Vrhovci. Odaberite Ultra MAX paket s fiksnim telefonom, optičkim internetom i MAXtv-om. Bjelovar, Slavonski Brod, Dubrovnik, Zagreb.

T com optika forum
Vrhunska oprema za pregled vida, stručno i ljubazno osoblje.


T-Com je imao i ima volju investirati novce u optičku infrastrukturu. Primjerice, moj je ulaz jedan od izabranih za pilot-projekt uvođenja optičke. Autor Tema: Carton optika (Posjeta: 1845 ). T končanice, kako sam rekao, u sumrak savršena i ako je relativno mal. Danas sam zvao t-com jer sam cuo da su vec u nekim gradovima uveli. Kod mene u zgradi je t-com provukao optiku i koliko znam od 36.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.