četvrtak, 20. listopada 2016.

Tomos automatic

Tomos automatic Rabljeni mopedi - prodaja polovnih mopeda. Mali oglasi: slika + cijena + detaljan opis mopeda. Ovaj motocikl ušao je u treće desetljeće i zavrijedio kompletnu obnovu.

Tomos automatic
Naime, radi se o Tomos Automaticu A3MS iz 1981. Razlike između Tomos Automatic modela, dobre i loše strane. Bavimo se prodajom skutera i mopeda Tomos i generic, kofera za motore i kacige, motornih pila, kosilica, trimera - šišača trave, škara za živicu, kopačica. Moped Crvena 40kW (54KS) Garažiran Južno-bački okrug, 21480 Srbobran Datum objave: 08.
Tomos automatic
Restauracija Tomos Automatika iz 1985.


Lezaj tocka alu feluga tomos automatic automatik colibr. Imam i za celicne i alu feluge lezaje i sve ostale djelove za tomos nove i polovne. Na prodaju Tomos Automatik A 35 (vlasnik motora) 49 cm3. Prodajem Tomos Automatic u jako očuvanom stanju, prvi vlasnik, nove gume. Moped je u odličnom stanju, sređen je i uglancan. Tomos Automatic - procitajte iskustva ljudi koji su vozili ovaj model i saznajte prednosti i mane modela Tomos Automatic.


Razlika izmedju modela 3 i 3K je ta sto je 3 imao pedale, a 3K kurblu. Lijepo molim ako ima netko nekakav savjet ili se susreo s sličnim problemom.

Tomos automatic
Tehnička i ostala pitanja po brandovimaSpremljeno u privremenu memorijuSlično9. Tomos automatic 3m25 ruj 2013koje svjećice su najbolje za tomos. Prethodni oglas Scooter Fantic Koala 50. Profil korisnika Tomos Automatic na Igre123. Ponuda "Tomos Automatik Zadnji tocak" je arhivirana. Rezervni delovi i prateca za TOMOS motore i mopede.


Amortizer za TOMOS AUTOMATIK A3 i A35 od 285 mm, Slovenske proizvodnje, Original.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.