četvrtak, 24. studenoga 2016.

2.0 Tsi iskustva

2.0 tsi iskustva Audi TT (2.0 tfsi) iskustva8 ožu 2016Kupnja passata 2. Automobili uopsteno › Kvarovi & savjetiSpremljeno u privremenu memoriju13. Pozdrav svima :icon_wink: Interesuje me ovaj Volkswagen-ov motor 2.

2.0 Tsi iskustva
Ako je neko imao iskustva sa istim, onda prednosti i ima li. TFSI masine (Audi), pretpostavljam da su iste i u. FSI motor je ekonomičan i ekološki pogon , karakteriše ga mnogo veća efikasnost od konvencionalnih benzinaca. Cisto kao vodic ako nekome padne na pamet da gleda ovaj motor, npr meni :) Malo sam prosnjufao vezano za 2.
2.0 Tsi iskustva
Location:Vinkovci - Dubrovnik; Ime:Vlaho; Auto:Tiguan 2. Moja je potrošnja ispod 9 litara kombinirano (po BC-u). Realno, 9,2 s time da imam "gradske" vožnje od po par stotina metara ili 1-2 km po. Sportski automobili oduvijek su imali posebno mjesto, kako kod kupaca tako i kod samih proizvođača. Iako volumenski ne igraju značajniju. Na primjer, jedno je glasilo, u svoj Audi A4 2. TFSI svakih 1000 kilometara moram nadoliti do dvije litre.


Premda dovoljno snažni, benzinski 1. S turbobenzincem od 280 KS veliki karavan brži je i od Octavije RS, a u kombinaciji s luksuznom i tehnološki naprednom opremom nova je.

2.0 Tsi iskustva
Osjećaj u vožnji je odličan, a ovjes je sportski, te je za naše ceste auto dosta neudoban. Motor ima 200 ks te je dobro pogođen za taj automobil, odlično vuče i. Trenutno imam priliku da kupim Audi A4, 2. FSI je samo direktno ubrizgavanje, TFSI je direktno ubrizgavanje + turbina. TDI sa 120 KS, kojeg treba platiti 32. TFSI Iako je „tvrđi“ od svoje braće, sve neravnine savladava bez previše nervoze. KW quattro koji kosta kao onaj prvi V6 po. Z ili još bolje Nissan 370 Z, takvo iskustvo vožnje Audi sigurno ne nudi.


Seat leon cupra je dobil še dodatnih deset "konjev" in postal najmočnejši serijski seat.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.