četvrtak, 24. studenoga 2016.

Aqualux lak bijeli

Aqualux lak bijeli AQUALUX Lak je završni premaz za drvo i metal na bazi visokokvalitetne vodorazrijedive akrilne. Prije upotrebe lak treba dobro promiješati! Podloga mora biti čista, suha, bez prašine i masnoća.

Aqualux lak bijeli
Treba izbjegavati rad na jakom suncu, te temperaturama ispod. Svjetlost Product #: 33703 Regular price: $65. Bojanje drvenog namještaja - Stranica 72. AQUALUX TEMELJNA BOJA ZA DRVO BIJELA 0,75L, 41,98, CHROMOS, kom.
Aqualux lak bijeli
Kemocel nitro lak 0,75 L10 nijansi.


TON KARTA: hardlux hammerschlag efekt. Završni premaz za drvo i metal na bazi vodorazrijedive akrilne smole, pigmenta postojanih na svjetlosti, aditiva i vode. Sadrži visokokvalitetnu akrilnu smolu, pigmente postojane na svjetlost. Za zaštitu se može i koristiti tekuća politura sa teflonom AQUALUX. Hardlux hammerschlag efekt lak je brzosušivi antikorozivni i dekorativni premaz za metal i drvo izrađen na bazi modificiranog alkidnog veziva. Vodeni bijeli temeljno završni lak za interijer. Aqualux-temeljna-boja-za-metal. BIJELI – SJAJNI L401, 040152, 18, 660.


Aqualux lak bijeli
KEMOLUX emajl lak za RADIJATORE. Takril – akrilnu boju za beton). Visoko transparentni lazurni premaz. Lak za zaštitu drva i metala AQUALUX. Univerzalna pokrivna lak boja na osnovi alkidnih smola. CIJENA: 53,99 kn za 0,65L bijeli. Antikorozivni lak za primjenu direktno na hrđu; Mala slika: DA&DA d. Bravo je disperzivna boja za unutarnje zidove, otporna na suho otiranje, visoke bjeline i dobre pokrivnosti.


Na žalost, nemam lak da ih još prelakiram. Uljni lakovi : Luxal BIJELI (0,75lit) lak za drvo i metal - BačelićDescription.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.