petak, 18. studenoga 2016.

Cng pumpe u sloveniji

Cng pumpe u sloveniji LJUBLJANA ,CESTA LJUBLJANSKE BRIGADE 1 ,+386802882 ,Credit Card 00-24. JESENICE ,CESTA ZELEZARJEV 8 ,+38641639484 ,Work Days 7-15;. Croatia Natural Gas Vehicle (NVG) Compressed natural gas (CNG) filling stations, Hrvatska.

Cng pumpe u sloveniji
Vidim da se auta na CNG vec prodaju. Da li postoji neka pumpa u BiH sa CNG (komprimirani prirodni gas-metan). VW passat variant gre na bencin, lahko pa tudi na bistveno cenejši stisnjen naravni plin ali CNG. Bo domača CNG "pumpa" utegnila zanimati tudi "bifuel" uvoznike?
Cng pumpe u sloveniji
PRIMERJALNI PODATKI STROŠKOV NA 100 PREVOŽENIH KM (kalorična vrednost).


Referenčna poraba je 7 l bencina na 100 km. Navedene su samo Petrolove pumpe koje rade 0-24. Sve poznatiji kao najekološkije gorivo budućnosti, CNG se širi u svojoj primjeni velikom brzinom. U susjednoj Srbiji NIS je u ofenzivi izgradnje. Od nedavno se u medijima sve više spominje i punjenje vozila stlačenim. Zemlje uključene u uvođenje CNG projekta:. Inace neki dan pomenuse da u Italiji ima 500 pumpi za metan a. CODEX ENGINEERING GmbH i SCHEIDT&BACHMANN TUBS d.

Cng pumpe u sloveniji
CNG-om u vlasništvu Geoplin-Energetika Ljubljana, R. Fe Petro potopljenim pumpama ili servo izvedbom monoblok tehnologije S&B u. Za iste pare duplo više se vozi na CNG nego na dizel. Ugradnja CNG uređaja košta od 750 do 1. Slovenija - Mother Station, bušotine samice.


Radi se o specijalnim rezervoarima koji bi se dostavljali svakoj pumpi koja to želi i koji bi. CNG - compressed natural gas) je prirodni plin u plinovitom stanju stlačen na tlak od 220 bar pri 15 ºC koji se koristi za pogon motornih vozila kao alternativno. BTW: Ovo Vam je koristan link, pokazuje vecinu LPG i CNG pumpi u Europi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.