petak, 18. studenoga 2016.

Lidl akcija subotom

Lidl akcija subotom Lidl super subota Lidl super subota vrijedi samo u subotu 28. Ove subote u Lidlu potražite sljedeće akcijske proizvode:. Ovu subotu Lidl je pripremio novu vikend akcijsku ponudu.

Lidl akcija subotom
Dijelite vikend akcije putem facebooka i javite prijateljima što je trenutno. Tommy vikend akciju i sniženja na odabrane proizvode. Opširnije; Konzum super akcija od 23.


Vikend sniženja i akcije u Lidlu, Sparu, Konzumu, Mercatoru i Billi.

Lidl akcija subotom
Lidl XXL subota, sutra vikend akcija u Lidl-u! Popusti do -51% u Lidl trgovinama: Sredstvo za održavanje perilice rublja ili perilice posuđa W5 2x250 ml, Spužva za pranje posuđa Aquapur 1 ili 3 komada. Lidl Slovenija - preprosto več za vas. Prelistaj LIDL letak - Akcija četvrtkom kako bi prije odlaska u trgovinu znao što kupiti. Lidl ima akcije subotom za voće i povrće posljepodne, kao i akciju za. Svi katalozi, akcije i popusti na jednom mjestu. Lidl, Kaufland, Konzum, Plodine, Interspar, DM katalog.


Pregledajte naše kataloge s popustima i akcijama. Aktualna Lidl akcija prehrane i neprehrane.

Lidl akcija subotom
Humanitarna akcija Caritasa i Lidla “Pomagati je lako” za pomoć obiteljima i najpotrebnijima. Prati akcije, novosti i nagradne igre! Mama mi je dala neke stvari iz Lidla (ok, grickalice :lol:) i ok su mi. Sve Lidlove prodavaonice na Veliku Gospu bit će otvorene. SIGURNOST U PROMETU: Ovaj vikend slijedi nova policijska akcija! Uz dm pak na vrhu liste je Lidl, koji je ovih dana priopćio i da je u ožujku.


Subota: Akcija čišćenja podmorja i plaža na. Sudjelovali smo u humanitarnoj akciji za Vanesu Gibić, a sada skupljamo novac. SUBOTA: 08-14h SUBOTA: 09-13h SUBOTA: 09-14h. U sklopu centra nalazi se i šalter gdje možete zatražiti potvrde za povrat poreza. Radno vrijeme centra je 9-19:30h od ponededjeljka do petka, dok je subotom. Prijavite se na naš newsletter i prije ostalih saznajte sve o našim tjednim i dnevnim akcijama kao i ostale novosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.