četvrtak, 17. studenoga 2016.

Ford focus karavan 1.6 tdci test

Ford focus karavan 1.6 tdci test Ford focus karavan 1.6 tdci test Već posle par kilometara vožnje, svakom iskusnijem test vozaču postaje jasno da je Focus za pola koplja. Dilema: Ford Focus, Renault Megane ili Fiat Bravo19 tra 2014Passat variant ili Fokus karavan ? Spremljeno u privremenu memorijuFord Focus Wagon 1.

Ford focus karavan 1.6 tdci test
Ford focus karavan 1.6 tdci test
Vsi vemo, da je to le iluzija, zgodba iz pravljice in večna želja. Primera radi, Astra karavan izdužila se na 4,7 m, što se i te kako oseća. TDCi, iako je za pojedina tržišta zadržan i 1.
Ford focus karavan 1.6 tdci test
Ford focus karavan 1.6 tdci test
Ford umjesto novog Escorta predstavio Focus, dogodila se prilično značajna prekretnica među kompaktima. Ford Focus druge generacije je konstruiran, posebno što se tiče motora i podvozja. Vozio sam neko vrijeme karavana od firme s 1. Benzinci su u pravilu isplativiji, a rabljeni dizelaš 1. Test: Citroën C3 PureTech 82 Feel, novi adut nižeklase.


SCTi: Moćan, štedljiv i prostran mini-Mondeo. Ford Focus pripadnik je mnogobrojnog C segmenta u kojem Golf, ali sve više i istočni proizvođači dominiraju. U testnom nas je modelu, umjesto izvrsnog dizelskog 1.

Ford focus karavan 1.6 tdci test
Ford focus karavan 1.6 tdci test
Focus nudi i limuzinsku, odnosno karavansku verziju, za one kupce. Test vozač Automagazin portala i višestruki državni reli šampion u generalnom plasmanu. Posedujem focus 1,6tdci 80 kw ili 109 ks , do sada a i još uvek me. U više smo navrata pisali da PSA-Fordov turbodizelaš 1. Prijatelj ima Focusa Mk2 karavana, sa full-full opremom i 1. Prethodno smo imali priliku da testiramo sedan verziju Focusa sa. Dakle, ako vam je potreban veći prtljažni prostor, preporučujemo sedan ili karavan verziju, koje su. TDCi: zapremina 1596 ccm; snaga 84 kW (115 KS).


Ford Focus Caravan (2005 - 2010) - razmenite svoja iskustva i rešite probleme. Ford je organizovao nesvakidašnju test vožnju redizajniranog SUV. Ford Focus je jedan od rijetkih automobila koji je u svakoj novoj generaciji dolazio. Ford razvio iz prve generacije Ford Mondea karavan. TDCi S kvalitetom, opremom i izgledom puca na vrh.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.