četvrtak, 17. studenoga 2016.

Inverter klima sa dvije unutarnje jedinice

Inverter klima sa dvije unutarnje jedinice Multi inverter set: dvije unutarnje jedinice + vanjska jedinica. Hlađenje - prikladno za prostor 25m2. Vanjska jedinica multi split invertera za dvije prostorije.

Inverter klima sa dvije unutarnje jedinice
Klima uređaj Toshiba RAS-B16UFV-E Multisplit Podna unutarnja jedinica. MULTISPLIT izvedba klima uređaja sastoji se od 1 vanjske i više unutarnjih. Dual klima uređaj VAILLANT VAM 6-060 - komplet s dvije unutarnje jedinice. Inverter multi split klima uređaj s vanjskom jedinicom 6 kw i dvije unutarnje.
Inverter klima sa dvije unutarnje jedinice
Postoje dvije izvedbe ovoga sustava - fix speed, s konstantnim radom kompresora.


Klime se razlikujemu i po tipu unutarnje jedinice. Split klima uređaji sastoje se od dvije odvojene jedinice. Sve što je vezano uz isparivač ili ostale unutrašnje djelove klima uređaja, najbolje je ne dirati. Inverter klima uređaj ima elektronski upravljan kompresor, čime mijenja okretaje. Zašto se iz unutarnje jedinice povremeno čuje pucketanje? Količina vode ovisna je o vlazi u zraku i snazi uređaja i može (ljeti) biti i do dvije litre po satu.


To je klima uređaj (pogledati prednosti inverter klima uređaja) koji ima elektronski. To se dešava dok je klima u hlađenju, jer kondenzira unutarnja jedinica.

Inverter klima sa dvije unutarnje jedinice
TREBA MI DVIJE KLIME PA NEZNAM AKO BIH IŠAO NA JEDNU VANJSKU JEDINICU ILI. Zato, kad klima hladi, vanjska jedinica grije i obratno, ako je klima na grijanju, vanjska jedinica će hladiti. Rješenje u ovom slučaju su klima uređaji sa inverter sistemom. On se sastoji od dvije unutarnje i jedne vanjske jedinice.


Ako je klima na grijanju, vanjska jedinica će hladiti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.