subota, 12. studenoga 2016.

Izborni program sdp

Izborni program sdp U ovom programu gospodarskog oporavka mi vidimo jedan polurazrađeni izborni program. To samo po sebi ne mora biti loše, ali je pitanje da li je to prikladno. Opredjeljenje nas u SDP-u je da taj proces zaustavimo i u tom pravcu ćemo.

Izborni program sdp
Kao što je i najavljeno, koalicija Hrvatska raste danas je na svojoj službenoj internetskoj stranici hrvatskaraste. Narodna koalicija predvođena SDP-om svoj predizborni program nazvala je “Siguran smjer za Hrvatsku”. Saborski zastupnik HDZ-a Goran Marić u dvoboju se sučelio s bivšim ministrom rada i mirovinskog. SDP BiH prezentira građanima ovaj.
Izborni program sdp
SDP-ova koalicija objavila je u nedjelju navečer svoj izborni program.


Večeras je u maloj sali CKiO u Tešnju održana Programska konvencija OO SDP. Poštovane građanke i poštovani građani Velike Kladuše. Pred vama je izborni program Općinske organizacije Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine. ZAGREB – Koalicija “Hrvatska raste”, okupljena oko SDP-a, objavila je u nedjelju navečer svoj izborni program na internetskoj stranici. Naš Program je ono što nas čini boljim od drugih stranaka! Prijedloge i sugestije na program smo dobili i od građana cijele općine Travnik uživo i putem. Koalicija SDP-a, HNS-a, HSS-a i HSU biračima na predstojećim parlamentarnim izborima, osim novih radnih mjesta, u programu napisanom. Uveli smo program Predškole za svu djecu s ciljem razvijanja i unaprjeđivanja potrebnih vještina, navika i kompetencija za nove uvjete života.


Izborni program sdp
Orsat Miljenić, jedan od kandidata za izbore za predsjednika SDP-a, od 9 sati predstavlja svoj izborni program. VRIJEME JE ZA POLITIKU ISTINE slogan je sa kojim SDP izlazi na naredne izbore. U Velikoj sali Općine Visoko danas, 23. Predstavljen izborni program SDP-a u općinama USK. OO SDP BIH Živinice sinoć je održao programsku konvenciju – predstavljanje izbornog programa OO SDP BIH Živinice, u velikoj sali BKC. U Bosanskoj Krupi, Ključu, Cazinu, Sanskom Mostu i Bužimu održane su Programske. Misliš na program SDP-a, kad su to oni rekli nešto pozitivno - komunistički sistem je optuživanje, a ako dođu na vlast - slušati će mo kako. Vidi se da voditelj kampanje SDP-a Alex Braun nije došao u Zagreb pa SDP-ovci ne.


I to je jedini pravi izborni program SDP-a", rekao je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.