četvrtak, 17. studenoga 2016.

Kako promijeniti žarulju na cliu

Kako promijeniti žarulju na cliu Curi pregorilo kratko svjetlo na Cliu, pa sam joj ja kao pravo musko. Mozda trebas cijeli dar promijeniti. Postojece bih zamijenio sa Philips - Power To Night zaruljama.

Kako promijeniti žarulju na cliu
Sad imam nekoliko pitanja i nedoumica. Location: Sarajevo Auto: Clio 2 Ph1 1. Renault Clio III - Stranica 28 - Forum. Lifestyle › AutomobiliSpremljeno u privremenu memorijuSlično17.


Kako promijeniti žarulju na cliu
Ne mogu skuziti kako to skinuti tj otvoriti pa promijeniti zarulje ili kaj vec je unutra brijem diode. Forumi › Tehnologija › Auti,Motori & Auto-moto sportSpremljeno u privremenu memorijuSlično1. CI (phase II) odmah u stratu riješio muke oko pronalaska metode. Prodaja farova, svjetala i žarulja u oglasima sa slikama i cijenama svjetala za automobile. Automobil imam godinu dana i ve ćsam promijenio pet puta žarulje u. Kako najlakše promijeniti žaruljicu na kratkom svjetlu. Staviš novu žarulju, vratiš sve na mijesto i to je to. Clio, auto o kojem se “po birtijama” ne priča najljepše, prvih 40 tisuća kilometara.


Slične poteškoće stvaraju i žarulje H7, koje kod nekih automobila.

Kako promijeniti žarulju na cliu
Akumulator je naprava koja se koristi u automobilima, a služi kao spremnik energije. U njemu se električna energija pretvara u kemijsku i to se. Prema papirima interval izmjene ulja je 30. Kod Focusa se na jedan šraf fadi kompletan far, a sijalicu promeniti na jednom faru je posao od bukvalno 1 minut. Dok na Fabiji I si već morao da bacaš malo. Svaki zahvat (ili promjenu) na električnom strujnom krugu mora obaviti Predstavnik marke koji raspolaže potrebnim.


Moj Clio star godinu i pol, ima 52 000 km i do sada od kvarova zamijenjen nosac motora, dvije zarulje od kvarova :) A na cliu od starog, koji je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.