četvrtak, 17. studenoga 2016.

Prodaja udjela u firmi

Prodaja udjela u firmi Prodaja udjela u firmi Jedna od novina u Prijedlogu izmjena i dopuna Zakona o porezu na dohodak. Prodaja ili drugi oblik otuđenja financijske imovine odnosi se na.

Prodaja udjela u firmi
Za kapitalne dobitke od otuđenja udjela u kapitalu (npr. prodaja udjela u trgovačkom društvu), predujam poreza na dohodak plaćat će se po. Poreznim obveznicima nudimo svu stručnu pomoć u vezi s pitanjima poreznog tretmana prodaje udjela i druge financijske imovine. Fizička osoba koja ima udjel u poduzeću A d.
Prodaja udjela u firmi
BufretLignendeOversett denne sidenUgovor o ustupanju udjela u društvu s ograničenom odgovornošću (njem. Abtretungsvertrag), dvostrani pravni posao na temelju kojeg se obavlja prijenos. Odvjetnik je dostavio upit koji se odnosi na porezni tretman primitaka koje će ostvariti fizička osoba prodajom udjela u društvu s ograničenom odgovornošću. Naslijedila sam 20 posto udjela u jednoj firmi, vrijednost je oko 250000 kuna.


Sad bih to htjela prodati, pa me zanima kako to mogu napraviti. Rimac Automobili - Stranica 1477. Zatvaranje firme - Stranica 67. Knjiženje poslovnih događaja - Stranica 1816. Obrazac JOPPD u pravilu podnosi isplatitelj primitka.

Prodaja udjela u firmi
Primici koje fizičke osobe ostvare od prodaje udjela i dionica, kao i od drugih vrsta financijske imovine.


Kada bih želio dati nekakav udio nekome u firmi, kako to funkcionira? Ako ja evo npr tebi zelim dati udjela u firmi, a da ti odradis tehnicki dio oko. U slučaju manjinskog udjela, prethodne transakcije ne. Računovodstvo stjecanja i prodaje poslovnog udjela u d. Jedno od preduzeća u kojem je planirana prodaja državnog udjela je i. FDS-a i Sarajevo-Osiguranja je da su to i. Porezni tretman prodaje udjela u trgovačkom društvu. U Hrvatskoj postoje specijalizirana poduzeća za podršku u procesu prodaje poduzeća koja imaju pravne, financijske i druge stručnjake. Hospitality and Retail Systems Ltd.


G&P angažiran kao prodajni savjetnik u postupku prodaje distributer.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.