nedjelja, 20. studenoga 2016.

Motor za brisače cijena

Motor za brisače cijena II▻motori za brisače Prodaju se motori za brisače. Renault CLIO motor prednjih brisača Valeo 53543202. Motor brisača peugeot 206 307 prednji i zadnji.

Motor za brisače cijena
CIJENA S POPUSTOM u kunama: 314,67 Kn Cijena s popustom u. U kategoriji Dodatna oprema ćete naći potkategoriju Metlice brisača u kojoj se. Možete izabrati brisače marke Valeo. Trgovina sa autodijelima i dodatno auto opremo.


Naručite online ali nazovite 01 777 67 63. Polovni elektrika motori brisača za sve vrste automobila, vozila. Aukcija "MOTOR BRISACA RENO CLIO" je arhivirana. Imam problem, otišli mi brisači na golfu. Prvih pola sata su brisali jaaako sporo, ko usporena snimka, a onda su jednostavno došli do pola i stali. Motor za brisače za Punto II, cijena na upit. Elektromotor koji pokrece zadnji brisac mi je preselio (jedva se krece i nakon nekoliko centimetara stane, onda samo zuji dok se ne iskljuci). Auto je ostalo 3 sata i uslijedio je poziv da dodjem po njega uz cijenu usluge.


Bez obzira želite li pretraživati prema kataloškom broju, modelu vozila za koji tražite dijelove, prema proizvođačima dijelova, po oznaci motora.

Motor za brisače cijena
Pozdrav, imate li škare i motor brisača nissan almera tino 2005, dizel 2,2 i koja je cijena. Fiat motor brisaca, za: Fiat , Auto delovi, Elektrika i elektronika, Elektromotori, Surčin. Cena Po dogovoru - Polovni Automobili. Mehanizam bez motora za metlice brisača Audi A3 96-03. Cijena: 445 kn, Motori brisača - MOTOR BRISAČA,12V,25MM OSOVINA,2 BRZINE.


Za više informacija o ovom proizvodu posjetite naš shop nautičke opreme. Proizvođač: Peugeot Stanje: Rabljeno. Na motoru je postavljena osovina na kojoj je obavijena (jedan krug) sajla koja je cvrsto povezana na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.