nedjelja, 20. studenoga 2016.

Otvaranje zračnih jastuka

Otvaranje zračnih jastuka Zašto se pali airbag signalna lampica? Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu20. Vazdušni jastuci spašavaju živote, ali mogu da budu i opasni jer se otvaraju.

Otvaranje zračnih jastuka
Ukoliko tada dođe do otvaranja jastuka, povrede nogu, kukova i. Pitanje je da li se proizvođač ičim obvezao da će se zračni jastuci. Zračni jastuci nisu se otvorili jer se nisu trebali otvoriti. Otvaranju zračnog jastuka prethodi strahovit prasak, uz buku od 140 decibela, potom se.
Otvaranje zračnih jastuka
Zadatak je zračnih jastuka da se otvore do kraja u roku od 40 milisekundi (4 stotinke sekunde!) nakon detekcije sudara.


Isto tako, oni se ne smiju slučajno otvoriti. Imala sam priličan udar, bila vezana i zračni jastuci se nisu otvorili. Ukoliko dodje do sudara, da li se zracni jastuci aktiviraju SAMO kada. Negdje sam pročitala da otvaranje air baga ovisi i o tome jesi li vezan. Dok se putnik na prednjem sjedalu zaustavlja na zračnom jastuku, vozač sa. Aleksandar Dlabač, gamer iz Perpetuum Games Studija. SubscribeSubscribedUnsubscribe 175175.


Volvo je prvi ugradio bočni zračni jastuk, integriran u sjedalo, pa potom i zračnu.

Otvaranje zračnih jastuka
Otvaranje samog zračnog jastuka nije bio problem, ali njegovo otvaranje u. IMHO Ako nema pojasa nema otvaranja zracnih jastuka. Prvi patent zračnih jastuka je upotrebljavan još za vrijeme II. Najjeftiniji je zračni jastuk za Suzuki Swift i Fiat Pandu, a za. Uz to, zračni jastuci nisu dio upravljačkog ili kočnog mehanizma pa nisu prouzročili nesreću, a potreba za njihovim otvaranjem je posljedica. Napravljen od čvrstog, elastičnog vinila.


Otvaranje zračnog jastuka, koje mora biti trenutno, može dovesti do ozljeda na površini kože ili drugih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.