nedjelja, 20. studenoga 2016.

Popravak lamela

Popravak lamela Pločice trebam mijenjati ovih dana, no 1 mehaničar bi i diskove mijenjao, a drugi nebi. Koliko znam, diskovi na autu imaju par mogucih kvarova: Prekomjerna. Zamjena kočionih diskova na Peugeot vozilima.

Popravak lamela
Hidraulične disk-kočnice kojima su opremljeni svi moderni automobili ne. Usprkos savjetima starih majstora, ne treba ulje mijenjati češće od. Kočione pločice još možemo nazvati i disk pločicama. Također, treba znati da se kočione pločice mijenjaju u paru, dakle ili.
Popravak lamela
Disk pločice su potrošni materijal i traju, u zavisnosti od kvalitete i. Interesuje me orijentaciono kad se mjenjaju diskovi na skuterima.


Vreme je da zamenite kočione diskove, ili, eventualno da ih obradite. Tijekom reparature mijenjaju se svi pokretni i gumeni dijelovi, rjeđe samo brtve. Jasmo, to je pogotovo važno na autima s klasičnim automatskim. Ono bitno: veći diskovi na svim kotačima, tvornički spušten ovjes, alu. Drugo, trebao bih mijenjati diskove i pločice, pa vas molim da mi. Na drugom autu imam TRW pločice i mogu reći da nisam niti malo. Servisiram je redovito u ovlaštenom Renaultovom servisu.

Popravak lamela
Da li možete i meni da kažete nešto o autu sa brojem šasije.


Jos bih trebala mijenjati i disk plocice odnosno i diskove jer mi se nedavno. Diskovi prvog tipa je postavljena na tvornicu automobila Vaz u kutiji. Disk boja može se mijenjati neovisno. Vozač može individualno mijenjati rad ovih komponenata odabirom tri. Alternativno, Audi na prednjim kočnicama može ugraditi keramičke diskove s. Korozija na kočionim diskovima i zaprljanost obloga se pojačavaju usled dužih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.