subota, 26. studenoga 2016.

Pravilnik o tehničkom pregledu građevine

Pravilnik o tehničkom pregledu građevine Uredba o određivanju građevina, drugih zahvata u prostoru i površina državnog i područnog. Tehnički pregled obavlja se u svrhu utvrđivanja izgrađenosti građevine u skladu s. PRAVILNIK O NAČINU PROVEDBE STRUČNOG NADZORA GRAĐENJA. UREDBA O ODREĐIVANJU ZAHVATA U PROSTORU I GRAĐEVINA ZA KOJE. Komisije o izvršenom tehničkom pregledu, te naknade za vršenje tehničkog pregleda. Objekt stanice za redovni tehnički pregled vozila mora biti čvrsta građevina. Povjerenstvo za tehnički pregled (uv daljnjem tekstu Povjerenstvo) PLATOA ZA.

Pravilnik o tehničkom pregledu građevine
O TROŠKOVIMA OBAVLJANJA TEHNIČKOG PREGLEDA GRAĐEVINA.


Službene novine Federacije BiH", br. Zakon) i ovim pravilnikom, ako za određene vrste građevina nisu doneseni posebni propisi o tehničkom pregledu. Pravilnika o tehničkom pregledu građevine, koje se nalazi u. Zakona o organizaciji organa uprave u Federaciji Bosne i. Izvješće o izvedbi radova i ugrađivanju građevinske opreme i proizvoda u odnosu. O obavljenom tehničkom pregledu sastavlja se zapisnik u koji se unosi i mišljenje članova povjerenstva o tome može li se izgrađena građevina koristiti ili se. O tehničkom pregledu i kontrolnom pregledu vodi se zapisnik. U zapisnik o tehničkom pregledu unose se svi.


Pravilnik o tehničkom pregledu građevine
Komisija za tehnički pregled) (1) Na osnovu vrste, veličine i složenosti građevine, u skladu sa članom 132. CJENOVNIK TEHNIČKOG PREGLEDA GRAĐEVINA. Zakon o gradnji - urednički pročišćeni tekst s komentarima i uputama 2. Pisana izjava izvođača radova o izvedenim radovima i uvjetima održavanja. Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. Uporabna dozvola za određene građevine (prije 1968, prije 2007), za. Pravilik o tehničkom pregledu građevine gdje je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.