četvrtak, 17. studenoga 2016.

Prometni fakultet upisi

Prometni fakultet upisi Upisi na preddiplomski studij, (1. godina). Ispod se nalazi tablica s nepopunjenim mjestima nakon završetka upisa u ljetnom upisnom. Za stručne prvostupnike bilo kojih srodnih tehničkih i ostalih (srodnih) stručnih studija i veleučilišta uvjet za upis diplomskog studija je završena razlikovna.

Prometni fakultet upisi
Fakultetu, upisu na Fakultet i studentskom životu. Redovni i izvanredni studenti koji se ne mogu upisati sami preko STUDOMATA i dužni su se na upis javiti u studentsku službu u definiranim terminima, koji su. Upis završetka studija na dodiplomskom studiju po upisanom NPP-u u akademskoj.


Upisi studenta koji će u akademskoj godini 2016.

Prometni fakultet upisi
Tehnički fakulteti - Državna matura i upis na fakultet - Trinom - pripreme za maturu i prijemne ispite. Ekonomiju upiše toliki broj ljudi, ali ne upisuju to svi jer ih to jako zanima, nego im se čini najjednostavniji. Molio bih cijenjene forumase da podijele svoja saznanja oko upisa na ovaj fakultet. Dakle: koliko je to ustvari tesko ili lako - prijemni. I kakvo je uopće zanimanje pri upisu. Engleski jezik 1-izvanredni studij-nadoknade. O nama; Upisi; Stipendije; Suradnja sa stranim Sveučilištima.


Upis na studij obavlja se na temelju javnog natječaja koji sveučilište objavljuje. Međunarodno poslovanje Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u.

Prometni fakultet upisi
Korupcija je ozbiljno naštetila Prometnom fakultetu jer nakon akcije Indeks interes za studij prometnih znanosti minimalan je i u jesenskom. Tim bi se riječima mogli opisati ovogodišnji upisi na fakultete koji su prvi put. Aeronautika - smjer vojni pilot (Prometni fakultet u Zagrebu) 590. FER, Grafički fakultet, Tehničko veleučilište, VPŠ Libertas. SVEUČILIŠTU U ZAGREBU – FAKULTET PROMETNIH ZNANOSTI.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.