četvrtak, 17. studenoga 2016.

Toyota avensis karavan iskustva

Toyota avensis karavan iskustva Hteo bih da kupim auto i izbor je sužen na Toyotu Avensis godište mladje od. Svi agregati koje je Toyota ugrađivala u Avensis imaju dovoljno. Toyota Avensis druge generacije je ni�ta drugo do odli?

Toyota avensis karavan iskustva
Sviđa mi se ovaj auto i hoću u dogledno vreme da ga pazarim. D4D test Većina novinarskih hard testova se odvija u relativno kratkom roku. Automobil koji se nađe na takvom testu. Evo vam Japanca ljubitelji njih,TOYOTA AVENSIS 2.
Toyota avensis karavan iskustva
D4D,vozim je od Subotice do BG i kod novog sada mi pukne spaner,i tu nije kraj mukama,slomi remenicu. Avensis na testu, je automobil koji vas iz dana u dan sve više oduševljava.


Kako saznajte vremenom nove limite ove limuzine, tako shvatate i. Oko Toyota se protekle dvije godine digla velika prašina. Medije su preplavili članci o padu kvalitete automobila marke koja je desetljećima. U pitanju je isključivo karavan verzija ali sam još neodlučan oko motora. Voleo bih da mi neko kaže kako avensis dizel troši manje u proseku. U odnosu na prvu generaciju, znatno je atraktivniji a dostupan je u tri karoserijske izvedbe, četverovratna limuzina, te peterovratni karavan i „hatchback“. Testirali smo 2006 Toyotu Avensis 2.

Toyota avensis karavan iskustva
Brojni Toyotini modeli trenutno se nalaze na akciji, a iz bogate ponude izdvojili smo vrlo interesantnu limuzinu Avensis sa dvolitarskim turbo. Japanski karavan, na račun izbačenih branika sada rastegnut na 478 cenimetara (+2 cm), ponovno krasi zavodljiviji dizajn, no daleko od toga. Avensis er en bilmodell som Toyota startet produksjonen av i 1998, og den produseres fremdeles.


Alle Avensis-modeller er produsert ved Toyotas fabrikkanlegg. Klasični karavan pri pogledu s boka ne otkriva ništa novo, a stražnji je kraj, česta "bolna točka" karavana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.