srijeda, 30. studenoga 2016.

Registracija motocikla

Registracija motocikla Je li odista potrebno registrirati motocikl cijelu godinu? Ma koji to biker vozi i po snijegu i studeni? Može li se štogod uštedjeti registriramo li.

Registracija motocikla
Hrvatski autoklub (HAK) nacionalna je udruga vozača i vlasnika vozila. U cijenu registracije uključena je i godina proizvodnje motocikla radi. REGISTRACIJA MOTOCIKLA I SKUTERA - Registrirate li motor na 6 mjeseci uštedite 1728 kuna.


Prilikom registracije motocikla potrebno je obaviti tehnički pregled svog motocikla.

Registracija motocikla
Cijena tehničkog pregleda ovisi o zapremnini motora. Ne znam dali je ova tema bila a ako i je ja je nisam uspio pronaći. Zanima me dali je moguće registrirati motor na 6 mjeseci po slovu zakona ili. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoZa sve koji žive moderan život i cijene prednosti online kupnje pripremili smo posebnu ponudu za ugovaranje obveznog osiguranja motora i mopeda. Mene zanim, zna li itko koliki je iznos registracije za pojedine klase motocikla? Osobno mi je intresantna skupina 500,600 i 650 ccm. Saznajte sve o uslugama koje pružamo u našim stanicama za tehnički pregled.


Kalkulator registracije vozila sa tačnim iznosima troškova registracije za celu Srbiju. Uvjet za prvu registraciju ili produženje registracije jest ugovorena polica obveznog auto osiguranja i provjera ispravnosti vozila na tehničkom pregledu.

Registracija motocikla
Zna li neko koliko košta registracija ili neki link gdje se može izračunati? Neki dan sa registrovao svoj motocikl od 150 ccm. O uslugamaVijestiTehnički pregledIzračun registracijeAutoservisPomoć na cestiSmjestilište i prodaja vozilaKontakt. Garantujemo najjeftiniju i najjednostavniju registraciju i prevod vašeg vozila. Molimo popunite obrazac i pritisnite "Potvrdi" za slanje.


A1 kategorije - 500 dinara je skuplja registracija motocikla od mopeda - 13. Registracija motocikla iz samogradnje Motori i skuteri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.