petak, 4. studenoga 2016.

Suzuki motocikli cjenik

Suzuki motocikli cjenik Napomena: Navedene cijene su do registracije i uključuju PDV po stopi 25%, poseban porez na motorna vozila i sve zavisne troškove. Njegov motor s elektroničkim ubrizgavanjem dokaz je da sportski motocikli ne moraju biti jednodimenzionalni.

Suzuki motocikli cjenik
Vozači sve više žele praktičan motocikl za svakodnevne odlaske na posao i jednostavnu vožnju gradom, a opet se ne žele odreći. Motocikl, Zapremina (cm3), Preporučena prodajna cijena bez posebnog poreza (kn), Poseban porez na motorna vozila (kn), Maloprodajna cijena do registracije. Rijeka- Generalni zastupnik za Republiku Hrvatsku i ovlašteni prodajni i servisni centar automobila, motocikala i skutera Honda. Prodaja motocikala, ovlašteni servis motocikala, yamaha, kawasaki, honda, Sv.


Suzuki motocikli cjenik
Nove cijene za Yamaha i Kawasaki motocikle, skutere i ostala vozila. Ovaj model je u prodaji od srpnja 2016. Suzuki četverotaktni vanbrodski motori. Novi cjenik Honda motocikala i skutera - Popularni CB 500 F sada je dostupan za 46. Molimo Vas da se telefonski javite ovlaštenom servisu Novema Nova, koji je spreman izvrš. Honda hp 90 vanbrodski motor noga xl 600h rada uredan i kvalitetan motor. SUZUKI, 2015, KOMPLETAN PROGRAM SUZUKI VANBRODSKIH MOTORA, POSEBNE CIJENE PRI KUPNJI MOTORA I. CJENIK SUZUKI MOTOCIKALA Vrijedi od 2. POPUSTA NA REZERVACIJE ZA MOTO SEZONU 2017 DO.
Suzuki motocikli cjenik
Među putnim motociklima Aprilia nudi posve opremljeni Caponord na žbičanim.


SUZUKI MARINE ima široki raspon izvanbrodskih motora, od 2. Moderno opremljena koncesionarska kuća, s dugom tradicijom. Riječ je o Motoru SUZUKI DF 6, 4 TAKTA,GODIŠTE 2008,duga osovina. Prije nje sam ima Tomos 4, i kako sam mislia kupit gumenjak i malo se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.